Maria Fekih

Beskrivelse

Niche boutiquen ‘Maria Fekih’ er placeret på den fashionable Frederiksberg Allé, der indbyder til et eksklusivt miljø i parisisk stil. Ligeledes er boutiquen fransk inspireret med originale fine glas lofter i smuk balance med et stilfuldt og arkitektonisk udtryk med dets pudsede vægge og brede træ planker. Her finder du et udsøgt udvalg af håndplukket brudekjoler og high fashion fra nogle af verdens mest eksklusive brands sammen med Maria Fekih egne designs. 

Siden 2010 har Maria Fekih opfrisket og revolutioneret bryllups branchen i Danmark med sit skarpe øje for detaljer og turde at være anderledes. Maria Fekih boutique er kendt som the-go-to brudebutik for alternative brudekjoler. For kvinder, der ikke kan identificere sig selv med mængdens æstetik, men søger et unikt og komfortabelt alternativ til den traditionelle brudekjole. 

Maria Fekih har netop lanceret hendes første egen brudekjole kollektion, inspireret af den skandinaviske design arv med rene silhuetter og et cool, afslappet look – en ny måde at tænke brudekjoler til Scandi-cool brude. Alt bliver håndlavet med perfektion fra boutiquen på Frederiksberg Allé. 

Enzo

Besøg

Adresse:
Frederiksberg Allé 19
1820 Frederiksberg C

Åbningstider:
Efter aftale

Web:
www.mariafekih.com

Facebook / Instagram:
@mariafekih

Kontakt:
Tlf: +45 3131 1971
E-mail: contact@mariafekih.com 

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.