Maison Copenhagen

Beskrivelse

Maison Copenhagen er en unik og enestående butik med massevis af møbler og accessoires af høj kvalitet i vaskeægte fransk og italiensk inspirerende Riviéra stemning. Vi er gået sammen med Riviéra Maison, som er vores primære samarbejdspartner og en del af andre stor brands og har omhyggeligt udplukket fra kollektioner, som vi ved passer i de traditionelle skandinaviske hjem – hvad enten du ønsker at pifte det minimalistiske hjem op med vores flotte rå træprodukter eller mangler det sidste touch til at løfte din indretning.

Hvis du ønsker luksusiøse møbler og interiør, noget ud over det sædvanlige, så finder du det også hos Maison Copenhagen.Vi er også blevet forhandler af Eichholts, der gennem årerne er vokset til en af verdens mest kendte og velrenommerede grossister af luksusdesignmøbler, belysning og accessoires. Mange af deres high-end interiørartikler er moderne fortolkninger af lokkende antikvititer. De er kendt som den ultimative destination for overdådige interiør og møbler. Ud over det private, har Eichholtz også indrettet mere end 10.000 prestigefyldte restauranter, hoteller, natklubber og butikker verden rundt. Alle deres møbler og accessories kan bestilles hjem på ordre.

 

Derudover er vi også forhandler af andre luksuriøse brands som Lexington, Nobelium Interior, Muubs, Baobab Collection osv. 

Kom endelig forbi og oplev den unikke stemning, føl på de lækre materialer og se de flotte møbler og accessoires med egne øjne. 

 Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 95

1850 Frederiksberg C

Showroom/butik åbningstider

Tirsdag: 10.00 -18.00

Onsdag: 10.00-18.00

Torsdag: 10.00-18.00

Fredag: 10.00-17.00

Lørdag: 10.00-15.00

Søndag og Mandag har vi lukket, men webshoppen er altid åben.

Web:
www.maisoncopenhagen.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 26783102
E-mail: info@maisoncopenhagen.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.