M. G. Petersens Familiehave

 

Beskrivelse

På Pile Allé 16, et stenkast fra indgangen til Frederiksberg Have, ligger byens mest charmerende restaurant, der tilbyder alt, hvad hjertet begærer af dejlig dansk mad, musik og hygge i en historisk atmosfære. M.G. Petersens familiehave har en helt særlig historie, og det præger både indretning og stemning.

I restauranten byder vi på traditionelt smørrebrød, lækre frokostanretninger, stort kaffebord, menuer a la carte og særlige tilbud ved højtider og musikarrangementer. Du er også velkommen til at tage din egen madkurv med i haven.

Vi har åbent hele sommerhalvåret og byder på musik på den lille scene i gårdhaven de fleste dage i ugen – med noget for en hver smag. Kom fx til ”Tirsdagsbal” med “Syng med og dans” eller hør Havens Danseorkester om fredagen med danseglad musik fra 50’erne til 80’erne. Under Copenhagen Jazzfestival har vi et tætpakket program med Happy Swing Jazz.

Hold dit selskab på Restaurant M.G. Petersens Familienhave på Frederiksberg
Hold din firmafest eller den store familiefest hos os. Der er næsten ikke den begivenhed, vi ikke kan arrangere. Vi har plads til 500 i restauranten, og vores selskabslokaler kan rumme op til 100 mennesker.

Vil du have en unik oplevelse med lækker mad i godt selskab og nyde de smukke omgivelser, så kom forbi M.G. Petersens familiehave, eller ring og bestil bord til dit næste selskab. Bestil bord på tlf.: 36 16 11 33.

Hver dag tilbyder vi Smørrebrød, Frokostanretninger og Kolde Borde, samt A la Carte. Nogle dage har vi dog et begrænset A la Carte.

Det drejer sig om April måned, Pinsen, Skt. Hans aften, Copenhagen Jazzfestival og enkelte storre musikdage.

 

 

 

 

MG Petersens Familiehave

Besøg

Adresse:
Pile Alle 16
2000 Frederiksberg

Åbningstider:

1. maj – 11. september 2016
Alle dage 11.00 – 23.00

Selskaber efter aftale.

Web:
www.petersensfamiliehave.dk

Kontakt:
Tlf: +45 3616 1133
E-mail: mail@petersensfamiliehave.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.