lille Himmelblaa

”Fordi det er så lokalt og nærværende, kan vi faktisk godt stå og

tale om, hvordan det var at føde”

 

På Vesterbrogade har Camilla skabt et fint univers af tøj og livsstilsprodukter til de kære små og kvinder samt et lille, intimt hår- og makeupstudie i baglokalet. Kunderne bliver gerne hængende og deler historier fra deres liv.

Den hedder godt nok Vesterbrogade, men den yderste del af gaden er slet ikke en del af Vesterbro, men derimod af Frederiksberg. Her er der en fantastisk opblomstring i gang: Nye specialbutikker kommer til.

Det samme gør caféer, kaffebarer, gallerier og butikker med design og interiør.Camilla er en af de mange handlende, der har valgt Vesterbrogade. Her har hun skabt et fint lille univers af økologisk børnetøj, lækre mærker til kvinder og livsstils produkter og ikke mindst et lille hår- og makeupstudie i baglokalet. Hun elsker at være en del af et spirende lokalmiljø: ”Det er så dejligt, når folk vinker ind ad vinduerne eller bare kommer ind for at få sig en snak. Man lærer jo hinanden at kende, og man får lyst til at dele sine historier. Det virkelig inspirerende,”fortæller hun.

Fra starten har hun valgt at fylde butikken op med økologiske og bæredygtige børnetøjsmærker, som hun bruger i sit eget liv som mor: ”Jeg vælger kun produkter, som jeg selv bruger derhjemme. Det er bl.a. mærker som Konges Sløjd, Babe and Tess, Serendipity, Engel Nature, Fub, Mason Pearson, Aiayu og ikke mindst MarMar, som er et klassisk dansk mærke, der bare er uundværligt.”Skal man beskrive produkterne med ganske få ord, er det nok ’simple and pure’, fortæller Camilla.

Det gælder også de få, men nøje udvalgte produkter til kvinder: ”Jeg har selv lanolin-allergi, så jeg er meget følsom på kroppen. Derfor kommer jeg til at fører bl.a. Aiayu, som er fremstillet af lækker alpaca-uld. Det er virkelig blødt, og man undgår allergiske reaktioner.”Ud over butikken på Vesterbrogade 180 driver Camilla en dejlig webshop på www.lillehimmelblaa.dk.

lille Himmelblaa

Besøg

Adresse:
Vesterbrogade 180
1800 Frederiksberg C

Åbningstider:

 Monday: Closed 
Tuesday: 11.00 – 17.00  
Wednesday: 13.00 – 18.00 
Thursday: Closed
Friday: 11.00 – 14.45

Web:
www.lillehimmelblaa.dk

Facebook / Instagram:

facebook.com/Lille-Himmelblaa
instagram.com/lillehimmelblaa.dk

Kontakt:
Tlf: +45 30 43 32 33
E-mail: info@lillehimmelblaa.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.