Les Trois Cochons

Beskrivelse

Alle fortjener et godt måltid. Et måltid skabt af den stemning der omgiver dig, de mennesker der samles om bordet, de minder der skabes og ikke mindst at den mad, du nyder. Skabt med respekt for dig og råvarerne, fordret af en nysgerrighed og kærlighed til det gode måltid. 

Vi bestræber os på at skabe en ramme, hvor du kan føle dig hjemme. En ramme der favner dig og dine, og giver mulighed for at skabe nye vaner og traditioner. Cofoco blev grundlagt på troen om, at det gode måltid ikke skal være dyrt. Vi ville skabe restauranter, som gav mulighed for at spise ude ofte og præsentere nye køkkener, som kunne byde københavnere nye oplevelser. Det har vi gjort siden 2004, og den vision vil vi leve efter i årene fremover.

Copenhagen Food Collective er netop dét; et fællesskab, et kollektiv hvor vi alle samles om kærligheden til det gode måltid. Vi – fra gulv til køkken – tror på at samarbejde skaber værdi. At hvis vi løfter i flok, kan vi overgå både vores og ikke mindst dine forventninger.

Det stiller også krav, fra råvaren vi laver til oplevelsen vi skaber, men også som helhed. Vi søger altid mod at gå forrest i at løfte niveauet for vores branche, gøre bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi til en selvfølge. Vi vil blive ved med at fornye restaurantscenen og os selv, så vi kan blive ved med at præsentere nye oplevelser for København.

Besøg

Adresse:
Værnedamsvej 10
1619 Copenhagen V

Åbningstider:

Mandag – fredag : 07.30 – 12.00

Lørdag – søndag : 09.00 – 12.00

Web:

www.cofoco.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 33 31 70 55
E-mail: ltc@cofoco.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.