fbpx

Leica Store Frederiksberg

Beskrivelse

Leica Store har til huse på hjørnet af Frederiksberg Allé 47, hvor de 250 m² totalt ny renoverede lokaler, foruden at indeholde en spændende rund entré og en velassorteret Leica Store, også har et stort Galleri og et Leica Studie.

Foruden at være en del af det meget eksklusive område af København, er Frederiksberg Allé kendt som gaden med flere teatre og en meget spændende arkitektur. Desuden er både Frederiksberg Have og København Zoo indenfor gåafstand, så der findes mængder af fotografiske motiver lige udenfor døren.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores Leica Store, hvor du altid kan se det sidste nye Leica kamera og tilbehør, alt imens du nyder en kop kaffe.

Har du brug for ny inspiration til din fotografering, kan vi anbefale dig at besøge vores galleri eller at deltage I en af vores kommende workshops. Du er også velkommen til i fred og ro at sidde og læse det sidste nye Leica M eller S magasin.

Har du spørgsmål af nyere eller ældre karakter, er vi altid klar til at hjælpe dig, da vi alle har mere end 25 års erfaring med salg af Leica kameraer.

Enzo

Besøg

Adresse:
Frederiksberg Allé 47
1820 Frederiksberg C

Åbningstider:
Tirsdag-fredag 10.00-17.30
Samt efter aftale

Web:
www.leicastore.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/leicastore.dk

Kontakt:
Tlf: +45 3630 1234
E-mail: leica@leicastore.dk

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.