Låsemontage

Beskrivelse

A/H LÅSEMONTAGE er en af de førende sikringsleverandører på markedet indenfor installation og servicering af såvel egne som eksterne sikkerhedsløsninger.

Vi er i dag mere end 30 medarbejdere med uovertruffen engagement. Det betyder, at vi kan tilbyde stor fleksibilitet og knowhow. I kraft af vores engagement, størrelse og ekspertise kan vi tilbyde det bedste indenfor målrettet sikkerhed, vores forretningsgrundlag bygger på kvalitet og på samarbejdet med vores kunder.

Vi har mere end 50 års erfaring med at skabe sikkerhed og tryghed i det offentlige, hos virksomheder, boligforeninger og hos private.

Fundamentet for vores sikringsløsninger er erfaring og strukturering af vores løsninger sammenholdt med respekt for den enkelte kundes ønsker og behov.

Vores servicelevering møder konstant ændrede vilkår for udøvelse og muligheder for optimering og udvikling, og vi tillægger derfor innovation stor værdi. Vi arbejder konstant med at forbedre eksisterende løsninger og udvikle nye koncepter, som kan skabe større værdi hos vores kunder.

Vi har som en af de eneste virksomheder i låsebranchen etableret vores egen projektafdeling, som varetager de helt tunge opgaver, hvor god projektledelse er et krav. Og netop god projektledelse er grundlæggende for vores projektafdeling som i dag tæller 10 ansatte.

Erfaring fra vores mange år i sikkerhedsbranchen har naturligvis en positiv effekt på vores ekspertise, og vi er derfor altid på forkant med de nyeste produkter og teknik.

Vi tager vores ansvar for sikkerhed seriøst og det er vores målsætning at blive forbundet med kvalitet, effektivitet og god service som er en integreret del af A/H LÅSEMONTAGE.

Vores evne til at levere fleksible, innovative og professionelle løsninger har spillet en essentiel rolle i virksomhedens vækst og forankring som en af Danmarks største og mest erfarne sikringsvirksomheder.

Besøg

Adresse:
Peter Bangs Vej 39
2000 Frederiksberg 

Åbningstider:
Mandag – torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 15.30

Web:
www.ah-laasemontage.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 38 86 95 57
E-mail: service@ah-laase.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.