La Bonne

Beskrivelse

Hos La Bonne har kvalitet allerhøjeste prioritet.
Det ses blandt andet ved, at der nøje udvælges råvarer med henblik på at kunne tilbyde gode smagsmæssige oplevelser. Der tilbydes alt fra morgenmad, frokost, aftensmad til kager, kaffe og vin. Det er ikke dyrt og ikke billigt, men godt.
La Bonne har også Frederiksbergs vel nok bedste kaffe. Kaffebønderne ristes på en enestående kaffemaskine, der er nøje udvalgt.Indretningen er Paris-like og der er er kælet meget for detaljerne. Det føles faktisk næsten som at sidde midt i Paris.Kom ned hos La Bonne på Smallegade og oplev den meget autentiske stemning i kælderen. Der er ingen tvivl om, at du vil elske caféen.

Bon appetit

La Bonne er både vores navn
og vores ambition
La Bonne er fransk og betyder den gode. Og det er det, det handler om. Den gode stemning. Den gode mad. Den gode vin. Den gode kaffe. Den gode øl. Og lad os bare slå fast, at du er lige velkommen, om du bliver her 2 minutter til en kaffe eller 3 timer til vin og mad.

Kig på menuen, hvis du er i humør til at være sulten

Filosofien er enkel. Og håndplukket fra både det franske og det danske køkken. For når bare råvarerne er gode og håndværket er i orden, behøver det ikke være så svært.
Så hvis du er i humør til lidt godt, bliver vi glade, hvis du kigger forbi.

La Bonne er lavet for at hylde hele det franske café miljø, med alle dets fantastiske oplevelser. Alt fra den specialudvalgte mad, som er forarbejdet på bedste vis. Til den gode stemning og ikke mindst service. På La Bonne gør vi os umage.

 

Enzo

Besøg

Adresse
Smallegade 39
2000 Frederiksberg

Åbningstider
Tirsdag – Onsdag 10:00-18:00
Torsdag – Lørdag 10:00-22:00
Søndag 10:00-18:00
Mandag – Lukket

Web
labonne.dk

Kontakt
Tel.: 42 90 10 25

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.