Konsjös

Beskrivelse

Bag Konsjös står virksomheden Vin med Hjerte, som er ejet af Steffen og Katrina Ewers Bjerre.

Katrina er uddannet lærer fra UCC, og Steffen har en kandidat i social arbejdet fra Aalborg Universitet i København.

Steffen og Katrina har boet i Sydafrika et par år, hvorfra både deres kærlighed til vin og det afrikanske kontinent kommer fra. I 2014 startede de Vin med Hjerte som en almennyttig organisation med fokus på at udbrede kvalitetsvin fra Sydafrika samtidig med at hjælpe de mest sårbare på kontinentet. Efter et par år som 100 % frivillig organisation overtog Katrina firmaet og oprettede et ApS selskab, stadig med de helt samme værdier og visionen om at lave vin til vand. I slutningen af 2018 købte de lokalerne på H. C. Ørsteds Vej 38, som i dag danner ramme om kaffe- og vinbaren Konsjös.

Deres motto er at god forretning skal være god for alle, og de kæmper for en mere retfærdighed fordeling i de forskellige værdikæder, der omhandler deres produkter.

I dag har de egen import af noget af de bedste vin Sydafrika har at byde på, speciality kaffebønner fra Burundi og kvalitetste fra regnskoven i det nordlige Thailand. Udover at bruge og sælge produkterne i butikken, sælger de også til andre cafeer og virksomheder, som gerne vil have bæredygtige produkter og støtte op om FN´s verdensmål.

Besøg

Adresse:
H C Ørsteds Vej 38

1879 Frederiksberg C

Åbningstider:

Mandag – Tirsdag : 08.00-18.00

Onsdag – Torsdag: 08.00-23.00

Fredag :08.00-00.00

Lørdag : 09.00-00.00

Søndag : 09.00-17.00

Web:

www.konsjos.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 28700838
E-mail: kontakt@vinmedhjerte.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.