Kokkens Vinhus

Beskrivelse

Kokkens Vinhus ejes af Lenette og Michael Kok, som tilsammen har over 40 års erfaring inden for vin- og restaurations branchen.Lenette har en baggrund som restaurantchef hos Comwell og på Store Kro i Fredensborg. Michael har været salgschef hos vinfrmaet HJ Hansen, bl.a. med ansvar for virksomhedens business to business relationer.

Kokkens Vinhus ligger på Hovedvejen 102 i Glostrup, samt på Peter Bangs Vej 74 på Frederiksberg. 

Hos Kokkens Vinhus finder du et stort udvalg i vin, øl, spiritus, chokolade, kaffe og the samt en række andre specialiteter. Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top, og at vi kan give gode råd og professionel vejledning, hvad enten det er det mindre indkøb, eller det er den eksklusive firma- eller personalegave. Derfor smager vi naturligvis på alle vores varer – så vi ved, hvad vi taler om!

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret, dog begrænset af varens naturlige holdbarhed. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Kokkens Vinhus

Besøg

Adresse:
Peter Bangs Vej 74
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag – torsdag 10.00-17.30
Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag 10.00 – 14.00

Web:
www.kokkensvinhus.dk

Facebook / Instagram:
www.instagram.com/kokkensvinhus
www.facebook.dk/kokkensvinhus

Kontakt:
Tlf: +45 3887 8670
E-mail: frb@kokkensvinhus.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.