Køkkenmagasinet

Beskrivelse

Køkkenmagasinet er startet i 2010 og udspringer af et bryllup.

Ideen til Køkkenmagasinet opstod i forbindelse med vores bryllup. Da vi skulle skrive vores bryllupsønskeseddel, ville vi som så mange andre gerne ønske os service, men vi kunne ikke finde noget, vi var rigtig glade for, især fordi udvalget af service i butikkerne ikke var særlig stort, men også fordi service til 12 personer ville koste en formue, hvis vi valgte et af de kendte mærker i butikkerne.

Vi tænkte, at vi nok ikke er de eneste med dette problem, og at der er mange andre som os, der gerne vil have en mulighed at vælge imellem et større sortiment og samtidig gerne til lidt mere fornuftige priser. Vi besluttede derfor, at vi gerne vil hjælpe alle jer, og derfor åbnede vi Køkkenmagasinet.

Vi er et mindre helt igennem dansk firma med butik på Frederiksberg og dansk hjemmeside med dansk kundeservice og omfattet af dansk lovgivning, hvorfor du bl.a. altid har 2 års reklamationsret, når du handler hos os. Du har også fuld fortrydelsesret i 30 dage, selv om loven kun kræver 14 dage.

For at kunne tilbyde varerne til den bedste pris, har vi ikke altid alle varer på lager. I nogle tilfælde bestiller vi således først varerne hos vores leverandør, når du bestiller hos os. Det vil derfor for nogle varers vedkommende tage et par uger at få din ordre leveret.

Vi er rigtig glade for, at vi kan tilbyde et stort udvalg af mange af de kendte og gode kvalitetsmærker inden for porcelæn, bestik og glas til fornuftige priser. Vi synes selv, at vi allerede nu har et ganske godt udvalg, men vi vil løbende udbygge vores butik med flere mærker og et større udvalg af produkter.

Vi håber, du synes om vores produktudvalg, og at du finder noget, du kan bruge.

Leder du efter et mærke, som du ikke kan finde på koekkenmagasinet.dk, er du meget velkommen til at skrive til os om det på info@koekkenmagasinet.dk. Vores mål er at tilbyde de mærker, du og andre forbrugere efterspørger.

 

Laine Fogh Knudsen, direktør
Køkkenmagasinet ApS

Køkkenmagasinet

Besøg

Adresse:
H.C. Ørsteds Vej 11 B
1879 Frederiksberg C

Åbningstider:
32 19 7000
Telefontid: man-fre 10-17

Web:
www.koekkenmagasinet.dk

Facebook / Instagram:

www.facebook.com/koekkenmagasinet

Kontakt:
Tlf: +45 32 19 7000
E-mail: info@koekkenmagasinet.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.