fbpx

Klippestuen Z

Beskrivelse

Hos Klippestuerne er vi stolte over at være et team, der kan hjælpe dig med flere forskellige ting inden for frisørernes verden. Vores team går op i kreativitet og kvalitet, hvilket sikrer dig, at du kan gå fra vores saloner på Frederiksberg i København med et fantastisk resultat.

Uanset om du booker en tid hos vores damefrisør eller herrefrisør, kan du være sikker på, at du får god og kompetent vejledning. Vi bestræber os på at være på forkant med de nyeste trends, teknikker og moden. Det gør os i stand til at kunne komme med en masse gode idéer til, hvad der vil klæde dig.

Alt fra dameklip og herreklip til farvning

Hos os er alle velkomne. Vores damefrisør og herrefrisør, kan klare hårklipning og hårfarvning af alle hårtyper og hårlængder. Hårfarvning er faktisk en af vores specialer, hvor vi kan udføre flere forskellige farveteknikker. Derudover kan vi selvfølgelig også rådgive dig omkring, hvilken farvenuance og farveteknik der vil passe perfekt til din personlighed og stil.​

​Vi kan også sagtens hjælpe dig med hårfarvning, hvis du er gravid, eller lider af allergier. Her kan vi tilbyde økologiske kvalitetsprodukter i forbindelse med farvning.

Vi kan være din foretrukne damefrisør og herrefrisør​

​Vi har en masse ekspertise og erfaring at dele ud. Når du booker en tid hos en af vores damefrisører og herrefrisører, får du en god behandling til en fair pris. Vi kan sagtens gøre det billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten og resultatet. Du vil helt sikkert gå fra vores salon med et smil på læben og et flot resultat.

Vil du allerede nu vil bestille en tid, kan du booke online eller ringe til en af vores frisørafdelinger. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores priser, og hvad vi kan hjælpe dig med.

Besøg

Adresse:
Falkoner Allé 27

2000 Frederiksberg 

Åbningstider:

​Man – onsdag = 09.00 – 17.30

​Tors – fredag = 09.00 – 19.00

Lørdag = 08.30 – 14.00

 

Web:

www.klippestuen.dk

Facebook / Instagram:

 

Kontakt:
Tlf: +45 38 88 33 10
E-mail: klippestuenzmaria@outlook.com

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.