Klinik Q

Beskrivelse

Klinik Qs kosmetiske skønhedsklinikker har dygtige kosmetologer på Frederiksberg ved København samt i Charlottenlund. Vores kosmetologer betjener mange kunder fra bl.a. Hellerup, Gentofte, Lyngby samt fra resten af Nordsjælland.

Alt i kosmetiske behandlinger

Vi anvender den nyeste teknologi på skønhedsklinikkerne og er specialiseret i kosmetiske behandlinger så som, uønsket hårvækst, karsprængninger, tatoveringsfjernelse og avanceret hudpleje. Begge vores kosmetiske klinikker tilbyder avanceret hudpleje som indebærer ansigtsbehandlinger med forskellige typer frugtsyrer samt Dermaroller behandlinger, diamantslibninger og oxygenbehandlinger. Vi tilbyder vores kunder de mest effektive og moderne laserapparater på markedet, og vi kan derfor give dig den optimale behandling inden for hud- og laserteknologi.

Mange års erfaring

Klinik Q ejes af kosmetolog Tascha Spure, der har mere end 12 års erfaring inden for laserbehandlinger samt tatoveringsfjernelse og avanceret hudpleje. Vi tilbyder en lang række af forskellige behandlinger alt efter dine behov.

Kontakt os for en gratis konsultation

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende og gratis konsultation i en af vores skønhedsklinikker på enten Frederiksberg eller i Charlottenlund. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Klinik Q, hvor vi tilbyder vores kunder fra hele København og Nordsjælland en fantastisk oplevelse. Skønhedsklinikkerne ligger centralt på Frederiksberg og i hjertet af Charlottenlund på Jægersborg Alle 31A.

Vores hudspecialister, kosmetiske behandlere og kosmetologer står klar til at forkæle dig.

Klinik Q

Besøg

Adresse:
H. C. Ørsteds Vej 20 st. tv.
1879 Frederiksberg

Åbningstider:

Mandag 09.00 – 18.00
Tirsdag 09.00 – 18.00
Onsdag 09.00 – 20.00
Torsdag 09.00 – 18.00
Fredag 09.00 – 19.00
Lørdag 09.00 – 14.00

Web:
www.klinikq.dk

Facebook / Instagram:

facebook.com/klinik.Q.FRB

Kontakt:
Tlf: +45 72 16 18 14
E-mail:  info@KlinikQ.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.