Karmaman

Beskrivelse

Karmaman er et spisehus, hvor du finder et bord, finder dine drikkevarer og tager dem med i baren hvor du bestiller maden og betaler for hele molevitten. Herefter kan du sætte dig ved et bord og nyde den gode atmosfære, mens du drikker dit vin og venter på at maden kommer.

Der er mindst tusinde grunde til at Karmaman er et familie-og-hent-selv-agtigt spisehus, og den tager vi på et andet tidspunkt. Er du madanmelder eller kunde, der forventer uddannet personale, der bordserverer og springer rundt med vandkander, så er du gået helt galt i byen.

Den nede på jorden atmosfære, hvor alt fra forretningskvinden til metroarbejderen er proppet ned og tilsat lidt drikkevare og mad har gjort at du kan forvente dig et spisehus midt på Frederiksberg Allé med personale fra Bangladesh, Eritrea og Danmark, som byder dig famlieagtigt velkommen.

Karmaman er i stedet et “foodmarket”, på vej til at blive ”en blandet landhandel”.

Det nemlig ikke kun et spisehus – det er også en vinbar, som enddog kan håndtere et par cocktails.
Hos Karmaman kan du indtage din aftensmad, en hurtig frokost, og sågar også få serveret din formiddagsmad.

Karmaman er også et sted, hvor du kan holde dit møde eller din fødselsdag, og et sted hvor der er plads til at du tager laptoppen med og arbejder. Arrangér gerne dit event her – stort eller lille.

På sigt ønsker vi at blive både en købmand, med salg af råvarer over disken, at sælge take-away, være spisested, fiskehandel, slagter, døgnkiosk, mødested, arbejdshjørne og festlokalitet.

Vi har først nået vores mål, når vi kan håndtere alle disse discipliner gennem vores meget alsidige og engagerede personale. Vores mission er at tage udgangspunkt i vores dedikerede personales evner, arbejds- og fritidsbehov og at flette de resurcer sammen med Karmamans idegrundlag.
Vi ønsker at have rummelighed til forskellighed, glæde og kærlighed til mad, drikke og service.
Vi ved, at det er en stor ambition, men vi er godt på vej, og håber, at du vil følge med i processen!
Hjertelig velkommen!

Besøg

Adresse
Frederiksberg Allé 31
1820 Frederiksberg C

Åbningstider
Mandag-Onsdag 10.00-22.00
Torsdag 10.00-23.45
Fredag 08.00-02.00
Lørdag 10.00-02.00
Søndag 10.00-17.00

Web
www.karmaman.dk

Kontakt
Tlf: +45 26 18 84 92
E-mail: kontakt@karmaman.dk

 

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.