Jesper Høvring

 

Beskrivelse

Siden 2001 har mine designs og min forretning bygger på kreativitet, forståelse for den enkelte kundes behov samt stor ansvarsfølelse over for håndværket. Tidløs elegance og smukke silhuetter er kendetegnende for mine kreationer.

Sammen med kunden skaber jeg haute couture – en kreation, der er unik og med et personligt præg, som forstærker den enkelte kundes skønhed. Mine kjoler skal bringe en helt særlig lykkefølelse frem og få kunden til at stråle – det er den magi, som jeg forsøger at få frem i alle mine designs.

Jeg arbejder primært ud fra en klassisk designtradition med tråde tilbage til modens gamle mestre som Christian Dior, Cristobal Balenciaga og Madeleine Vionnet. Dertil tilføjer jeg det klassiske ophav et moderne twist og underspillet elegance, hvor jeg lægger vægt på detaljer og stor håndværksmæssigt raffinement, som skal afspejles i hver enkelt kjole.
Denne tilgang har jeg også for øje i mine valg af materialer – her foretrækker jeg især matte silkekvaliteter og sarte farvenuancer som nude og pasteller, der mikses med blonder og kniplinger for at skabe effekt eller struktur.

Kun det bedste er godt nok, derfor er det helt essentielt, at jeg har et stærkt team bag mig, så jeg kan yde et meget højt kvalitets- og serviceniveau.

Tradition og perfektion frem for alt – jeg holder fast i de klassiske håndværksmæssige skikke ved at fremstille håndsyede kreationer, der tilpasses den enkelte kundes behov.

Jesper Høvring

Besøg

Adresse:
H. C. Ørsteds Vej 20
1879 Frederiksberg C. DK

Åbningstider:
Tirsdag – fredag: 11:00 – 16:00 (16-18 efter aftale)
Lørdag: 10:00 – 13:00 (eller efter aftale)

Web:
www.jesperhovring.com

Facebook / Instagram:
Facebook og Instagram

Kontakt:
Tlf. 3324 5626
E-mail: contact@jesperhovring.com

 

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.