JAGGER FREDERIKSBERG

Beskrivelse

Jagger er resultatet af tidligere michelinkok rasmus oubæks kærlighed til mad – og hans vision om at lave et alternativ til de eksisterende burgerkæder. Et sted, hvor maden altid er frisklavet, og hvor råvarerne er af høj kvalitet, med god smag og til en god pris. Et sted I byen som er tæt på dig. Et sted, hvor du kan møde dine venner eller komme med din familie, og hvor du med god samvittighed kan tage dine børn med. En moderne og urban burgerjoint med kvalitetsburgere tæt på dig.
Hos jagger elsker vi mad – og vi er madnørder. Derfor går vi op I selv den mindste detalje; hvordan vi hakker vores kød, så det får den perfekte struktur. At vores milkshakes er lavet af friske ingredienser som rigtige jordbær og belgisk chokolade. Derfor nørder vi konstant med vores menu og arbejder på at gøre den endnu bedre.
Det er de små ting, der gør en stor forskel.
Vi laver burgere, som rasmus bedst kan lide dem. Med vores jaggerdip, økologisk oksekød fra fritgående køer eller vores egen veggiebøf, den perfekte mængde salt og en blød, økologisk briochebolle fra vores bageri I sønderborg. Derfor anbefaler vi, at du spiser din burger I en af vores restauranter. Du kan altid få din mad som takeaway eller få det leveret. Men du får den rigtige jagger-oplevelse, når du spiser det her hos os.
Glæd dig til kombinationen af vores frisklavede burgere og den karakteristiske og uformelle jagger “vibe”.

 Besøg

Adresse:
FALKONER ALLÈ 84

2000 Frederiksberg 

Åbningstider:
11:00 — 22:00

(Hver dag)

Web:

www.jaggerfastfood.com

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 70 27 22 29
E-mail: info@jagger.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.