Velkommen til Frederiksberg – ‘The Green Heart of Copenhagen’

Frederiksberg, der ligger centralt placeret i København midt imellem Nørrebro og Vesterbro, bliver ofte omtalt som Københavns grønne hjerte. Det skyldes især de store frodige parker og haver, som ligger midt i byen, samt de mange vejtræer, som pryder bybilledet.

Herunder er samlet en række aktiviteter, som du kan besøge, når du lægger din vej forbi Frederiksberg.
Rigtig god fornøjelse.

Nyd Frederiksbergs royale parker

Frederiksberg Have er fantastisk om sommeren. Her er der både masser af plads på den store plæne og masser af små kroge, som man kan hvile sig i. Ikke mindst ligger Frederiksberg Slot på toppen af bakken, hvor du kan få en helt unik rundvisning (fra august). Prøv samtidig en smuk bådtur i kanalerne.

Søndermarken er også et yndet sted om sommeren. Her kan man enten gå lange ture eller løbe i det kuperede terræn. Glem ikke at tage et smut i Cisternerne, når du alligevel lægger vejen forbi.

Udforsk de små unikke haver på Frederiksberg

Frederiksberg er bl.a. unik pga. de fine og smukke haver, der ligger rundt i byen. Gå f.eks. på udforskning i Landbohøjskolens Have, hvor du samtidig kan tage en kop kaffe i Væksthuset. Eller smut en tur i Haveselskabets Have, hvor man kan gå rundt i timesvis og finde nye og spændende grønne kroge.

Kulturelle oplevelser i verdensklasse

På toppen af Søndermarken ved Frederiksberg Slot ligger det underjordiske museum, Cisternerne, der har høstet stor opmærksomhed fra omverdenen pga. sine helt unikke og spektakulære udstillinger.
Udover Cisternerne finder du bl.a. også Bakkehusmuseet, Storm P. Museet og Møstings Hus på Frederiksberg.

En levende storby

Frederiksberg er en levende storby, der året igennem inviterer til masser af både større og mindre events. Begivenhederne er ofte karakteriserede ved at være meget sociale, hvor borgere og besøgende kan mødes på tværs af grænser.
Af større events kan nævnes Stella Polaris, Copenhagen Half Marathon, Post Nord Danmark Rundt, Strøm Festival, Ungdommens Folkemøde, mv.

Nyd stemningen i byens handelsgader

Der er masser muligheder for at gå på oplevelse i Frederiksbergs flotte handelsgader. Her finder du både gode råvarer, lækkert design og søde butiksindehavere.

Sæt f.eks. tænderne i en vaffelis fra Social Foodies eller Frederiksberg Chokolade, tag en kop kaffe på Maudes Salon eller Coffee Collective eller drøm dig væk til de franske himmelstrøg på Værnedamsvej.

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.