Innovation

Beskrivelse

Invasion er en lille kæde af tøjbutikker med hjertet i København. Vi er lige om hjørnet – og nede på jorden. Udvalget er håndplukket til at give dig de bedste mærker, og personalet til at levere den gode personlige betjening.

Lige nu kan du købe vores egne INVASION T-shirts her på webshoppen. Vi arbejder på at udvide vores webshop, så du kan shoppe alle vores varer. I mellemtiden vil vi byde dig velkommen i vores fysiske butikker, som du finder nedenfor.

På vores Facebookside kan du følge os på nærmeste hold – fra dag til dag. Vi holder dig opdateret med friske nyheder og tilbud inden alle andre opdager dem! Og vores personale giver tips om mode og trends til inspiration.

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Invasion Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Invasion Webshop.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser til varen, følger disse med leverancen fra Invasion Webshop. Ønskes yderligere oplysning eller rådgivning fra Invasion Webshop’s side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Invasion Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Invasion Webshop.
Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i Invasion Webshop overgår til køber ved levering. Hvis køber ønsker at fortryde købet er risikoen for varen købers, indtil denne er modtaget af Invasion Webshop. 
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Enzo

Besøg

Adresse:
Falkoner Allé 45
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Se hjemmeside

Web:
www.invasion.dk

Facebook / Instagram:

www.facebook.com/Invasion

Kontakt:
Tlf: +45 3833 3534
E-mail: webshop@invasion.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.