Hup Jørgensen Vinhandel

 

”Man kan godt finde god vin uden at blive flået”

Mange tror, at man skal tage den store pengepung frem, hvis man går ind i en rigtig vinhandel. Deter helt forkert, siger Jacob Christensen. Han driver til daglig vinbutikken Hup & Jørgensen påGodthåbsvej.Det er så let at smide en flaske vin ned i indkøbskurven, når man alligevel er ude at handle. Men hos de rigtige vinbutikker er chancen større for at ramme plet, fordi personalet brænder for at hjælpe. Det ved Jacob Christensen alt om.

Han er selv vinentusiast og står til daglig i spidsen for vinbutikken Hup & Jørgensen:”Når man handler med vin, som vi gør, får man opbygget en masse erfaring og en stor viden. Vi rejser jo rundt til de bedste producenter i bl.a. Frankrig og Italien og finder vine, der har en særlig sjæl og en helt speciel historie.”Jacob Christensen prøver især at få vin hjem, som man ikke kan købe andre steder. En sådan vin er fx Domaine de la Gayère fra Rhône, der er lavet på druer fra 70 år gamle grenache-vinstokke.

Den slår ofte sine berømte naboer i Chateneuf du Pape i blindsmagninger og er en favorit blandt vinbutikkens kunder.Udover vin er der også masser af gode gin flasker på hylderne, hvoraf flere mærker er helt nye i Danmark. Det gælder bl.a. irske Boatyard Double Gin, som er fyldt med lokale ingredienser fra den vilde irske natur, og Scapegrace Premium Dry Gin fra New Zealand, som er helt usædvanligt aromatisk.”I disse år er rigtig mange mennesker vilde med gin, og når de også gerne vil betale for den, giver det producenterne mulighed for at lave nogle højkvalitetsprodukter, hvor der virkelig er kælet for detaljen,” fortæller Jacob Christensen.Et andet kvalitetsprodukt, som også findes på hylderne hos Hup & Jørgensen, er KI NO BI Kyoto DryGin, der er lavet af Japans første dedikerede gindestilleri.

Den er en lækker tør gin med et tydeligt japansk twist – en unik smagsoplevelse for alle ginelskere.Kærligheden til vinen er og bliver dog virksomhedens DNA, og glæden ved både at kunne sælge den dejlige hverdagsvin til rimelige penge, og det ekstraordinære til den særlige lejlighed.

Hup Jørgensen Vinhandel

Besøg

Adresse:
Godthåbsvej 67
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Tirsdag – fredag 12 -18
Lørdag 10 -15

Web:
www.hupvin.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/hupvin

Kontakt:
Tlf: +45 51968113
E-mail: info@hupvin.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.