Hoopz

Beskrivelse

Hoopz er etableret som nordens førende forhandler af basketball sko, NBA trøjer og andet udstyr.

Men vi synes selv, at vi har “verdens bedste basketball butik” og ikke mindst arbejdsplads, det mener vi fordi, at vi som de eneste kan give dig en total-oplevelse kun omhandlende sporten som vi elsker, basketball. Alle i vores team er basketball nørder til fingerspidserne og vi er stolte af at kunne snakke basketball, NBA og de nyeste produkter non-stop.

Med base i København har Hoopz siden 2012 serviceret basketballspillere og fans med de bedste basketballprodukter og NBA gear.

Ud over vores to fysiske butikker (Frederiksberg & Aarhus) og Hoopz.dk, omfatter Hoopz også en lokal webshop i Sverige (www.hoopz.se) og er endvidere tilgængelig for resten af Europa på den engelsksprogede www.hoopzstore.com.

Men sådan har det ikke altid været

Da vi åbnede op 31. Oktober 2012 var varelageret i en lille lejlighed på Amager, der var nøje udvalgte sko-modeller at vælge imellen, lige præcis fire fra Nike og fem fra Jordan-brand. Udover det var der ca. 100 forskellige dele tøj. NBA trøjer & tilbehør som var opbevaret i flyttekasser i den lille 3 værelses-lejlighed.

Webshoppen var lavet i paint (Ja, tegneprogrammet fra Windows) og pakkestationen hvorfra vi ekspederede ordrer var køkkenbordet.

Vores koncept

Vi arbejder hver dag på at være de bedste

Hos Hoopz.dk er vores koncept at sælge basketball udstyr af højeste kvalitet, men til lave priser og med hurtig levering. Vores udvalg af basketball sko er det suværent største i Danmark og er alle nøje udvalgt, kun de bedste er gode nok. Idéen til vores koncept kom sig af, at vi havde et ønske om at tilbyde vores kunder alle de topmodeller man ellers kun kan komme i nærheden af i USA eller de største Europæiske basketball lande. I forlængelse af det ønsker vi at give vores kunder en helhedsoplevelse af basketball, når de skulle købe basketball udstyr. Denne helhedsoplevelse består af basketball sko og udstyr i højeste kvalitet og med flot design, som man skal kunne købe til de bedste priser i Norden, og hvor hurtig levering, proffesionel vejledning og rådgivning, er essentielle elementer for den samlede oplevelse.

Basketball-experter til rådighed

Vi forstår vigtigheden af at have det rigtige udstyr, da alle i vores team selv har en fortid som basketball spillere, så er de mere end klar til at vejlede dig i dit næste køb. Vi gør hos Hoopz.dk meget ud af at tage os tid til vores kunder, og sørge for de får alt den vigtigste information med om de produkter de køber. Vores medarbejdere bliver løbende uddannet i alle de nyeste produkter, og er på den måde altid klar til at svare på netop dine spørgsmål på både telefon, mail, chat og selvfølgelig i vores butikker.

Det overordnede mål

Vores mål er at blive markedsledere indenfor salg af basketball udstyr over internettet, og gennem vores fysiske butikker i Nordeuropa. Vi er bestemt allerede rigtig godt på vej mod dette mål, men vi når det kun, ved hele tiden at holde fingeren på pulsen og forny vores sortiment og dets kvalitet, forbedre vores kundeservice og gøre det endnu mere enkelt, overskueligt og effektivt at handle hos os på Hoopz.dk.

Gruden til at Hoopz.dk fortsætter sin vækst, og hele tiden rykker tættere på sit mål skyldes flere ting. Benhårdt arbejde hver dag, en fantastisk organisation med passionerede medarbejdere, og et knivskarpt koncept, der 100% har kunden i fokus, som hele tiden finpudses og forbedres. Desuden holder vi os i front, når det kommer til den teknologiske udvikling, hvilket sikres at Hoopz.dk altid er i spidsen indenfor e-handel.

Hoopz

Besøg

Adresse:
H.C. Ørsteds Vej 49A
1879 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag-fredag: 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-15.00

Web:
www.hoopz.dk

Facebook / Instagram:

instagram.com/hoopz_dk
facebook.com/HoopzBasketballShop

Kontakt:
Tlf: (+45) 7199 3779
E-mail: info@hoopz.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.