fbpx

Hi-Fi Klubben

 

Beskrivelse

I HiFi Klubben handler alting om lyd og billede – ikke køleskabe, vaskemaskiner og stavblendere. Hos os får du musik- og filmoplevelser for hver eneste krone.

God kvalitet er ikke frås – det er sund fornuft

Et stereoanlæg eller en hjemmebiograf er en investering, som både du og familien skal have glæde af i mange år. Ligesom du ikke køber din nye bil i det nærmeste supermarked, er der heller ikke nogen grund til at spille russisk roulette, når du handler lyd og billede.

I HiFi Klubben handler alting om lyd og billede – ikke køleskabe, vaskemaskiner og stavblendere. Prøv engang at kaste et blik i den daglige dyne af reklametryksager. Du skal faktisk være ualmindelig heldig – eller dygtig – for at vælge rigtigt i denne forplumrede atmosfære af varm luft og salgsgas. Tilbudsfeber bliver tit fulgt op af tømmermænd, som kun kan kureres med dét produkt, du i virkeligheden ønskede dig.

Rigtig stereo og hjemmebio til den rigtige pris

Med mere end 90 fysiske butikker i Danmark, Norge, Sverige og Holland, samt fire nationale online-butikker er HiFi Klubben Europas suverænt største specialkæde inden for højkvalitets HiFi. Med vores meget brede udvalg inden for testvindende stereo og hjemmebio kan du altid finde den rigtige løsning til den rigtige pris. Det eneste, du ikke finder hos os, er dårlige discountprodukter. De er rent spild af penge, og den del af markedet har vi valgt at overlade til dem, der vil være det bekendt.

Som specialister ved vi, at smag og behov er noget meget personligt, og derfor er vi ikke tilfredse med blot at lange varer over disken. Vi har håndplukket vores produktudvalg til at dække hele spektret fra rock til klassisk, fra store gulvhøjttalere til elegante designløsninger, fra budgetklassen til kompromisløse high-end anlæg. Og HiFi Klubbens entusiastiske medarbejdere sætter en stor ære i at finde den rigtige løsning til dig – ikke nødvendigvis den dyreste.

Her finder du vores butikker

I HiFi Klubben handler alting om lyd og billede – ikke køleskabe, vaskemaskiner og stavblendere. Hos os får du musik- og filmoplevelser for hver eneste krone.

Hi-Fi Klubben

Besøg

Adresse:
Gl. Kongevej 178
1850 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag – Torsdag: 10:00 – 17:30
Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10:00 – 15:00

Web:
www.hifiklubben.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/hifiklubbendk

Kontakt:
Tlf: +45 70 80 90 40
E-mail:1850@hifiklubben.dk

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.