Hanstholm Kitchen At The Lakes

Beskrivelse

Det er måske meget jysk at være stolt af sit håndværk. Men stoltheden hører med til snedkerfaget. En snedker laver ikke blot solide og slidstærke produkter. Det handler i høj grad også om den originale og smukke udførelse, der kan ligge i håndværket. Men det er i virkeligheden to sider af samme sag. Kvalitet og skønhed hænger sammen. – Et køkken er til for at blive brugt. Af mange mennesker hver dag. Hele året rundt, i mange år.

Desuden er Hanstholm Køkken underlagt Dansk Møbelkontrol. Det er forbrugerens garanti for, at vi lever op til høje kvalitetskrav til både materialer, metoder og færdige produkter. (se link nedenfor)

Dansk Møbelkontrol – verdens ældste kontrolorganisation for møbler mv. – blev etableret i 1959, og har førende danske producenter af kvalitetsmøbler som medlemmer. Foreningens formål er at arbejde for produktion af kvalitetsmøbler i Danmark. Dette formål sikres gennem et sæt krav til materialer, produktionsmetoder og produkter – den Tekniske Protokol – kombineret med kontrolbesøg på medlemsvirksomhederne.

TEKNISK PROTOKOL
Kravene I den Tekniske Protokol er baseret på de bedste danske håndværks-traditioner og erfaringer. Siden foreningens start er kravene løbende blevet revideret i takt med den teknologiske udvikling. Kravene til produkter (sikkerhed, styrke og holdbarhed) er løbende under revision og opdatering. Dette skyldes primært, at der i de seneste år er vedtaget et stort antal Europæiske Standarder for møbler og inventar. Disse standarder skal implementeres i alle medlemslande i den Europæiske Union (EU), og de erstatter således et stort antal nationale standarder.

KONTROLBESØG

Kontrolbesøg hos foreningens medlemmer foretages af førende danske eksperter i møbelmaterialer, møbelproduktion og produktkrav. Der aflægges mindst 2 besøg pr år.

DANSK MØBELKONTROL
– en garanti for høj kvalitet

Det er en tillidssag at købe nye møbler. Ikke mindst internationaliseringen har medført import af møbler fra hele verden. Det er dermed blevet sværere for forbrugerne at sikre sig, at de møbler, som de køber, har en tilstrækkelig høj kvalitet. Er man ikke fagmand, kan man nemlig ikke umiddelbart bedømme et møbels kvalitet.             

Møbler med Dansk Møbelkontrols registrerede mærke er en garanti for møbler af en upåklagelig kvalitet. Møbler, der opfylder høje krav til materialer og produktionsmetoder samt til møblernes sikkerhed, styrke og holdbarhed.

 

Dansk Møbelkontrol

Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 21
1850 Frederiksberg C

Åbningstider:
Tirsdag -fredag 10.00-17.00
Lørdag 10.00-14.00

Web:
www.hanstholm.com

Facebook / Instagram:

                    

Kontakt:
Tlf: +45 33 21 07 00
E-mail: info@hanstholm.com

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.