Garn-iture

Beskrivelse

Jeg åbnede Garn-iture i 2006 i Smallegade. I dag ligger butikken på Peter Bangs Vej 53, på Frederiksberg. 

Garn-iture er en alsidig håndarbejdsbutik med et bredt udvalg af unikke vare til både strik, hækling, syning, broderi samt forskelligt tilbehør.

Garn-itures koncept er forsat det samme. Produkterne er valgt ud fra en enkel skandinavisk stil og en facination af japanske former.

Garn-iture havde ligget på tegnebrættet en del år inden jeg åbnede tilbage i 2006. Jeg er uddannet tekstilformgiver med en dyb passion for håndarbejde. Jeg har strikket, syet og lavet stoftryk fra en tidlig alder. Husker at jeg i en alder af ti år havde lavet stoftrykte duge og sengetøj bl.a. til de fleste i familien, så butikken og navnet Garn-iture går længere tilbage end 2006. For som navnet antyder så er produkterne i Garn-iture kort sagt ALT det der følger med på en kreativ tallerken.

Garn-itures koncept er ud over at sælge forskellige produkter til mange forskellige former for håndarbejde også at formidle de kulturværdier der ligger i håndarbejde. Derfor vil du i Garn-iture kunne finde:

Metervarer
Broderi
Broderikit

Garn-iture design
Garn

Tilbehør
Håndarbejdsbøger, snitmønstrer.

Jeg udbyder i butikken workshops, events, eftermiddagscafe m.m. Og du kan også finde Garn-iture på div. Messer bla. på AOH i Rødovre hallen hvert år.

Besøg

Adresse:
Peter Bangs Vej 53

2000 Frederiksberg 

Åbningstider:
Mandag – lukket
Tirsdag – 11.00 – 17.30
Onsdag – 11.00 – 17.30
Torsdag – 11.00 – 17.30
Fredag – 11.00 – 17.30
Lørdag – lukket

Web:
www.garn-iture.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 30950108

E-mail:  garnituredk@gmail.com

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.