Ganni

Beskrivelse

GANNI er et dansk modebrand med hovedkontor i hjertet af København. GANNI er familieejet og har siden 2009 været drevet af Kreativ Direktør Ditte Reffstrup og Direktør Nicolaj Reffstrup. Brandet er repræsenteret i mere end 400 af verdens bedste internationale retailer-butikker samt i 18 egne konceptbutikker i Danmark, Norge og Sverige.

The GANNI mission is simple: To fill a gap in the advanced contemporary market for effortless, easy-to-wear pieces. From the perfect date-night dress to slouchy-chic Sunday knits, we design to please style-obsessed women everywhere.

“Design er ikke en intellektuel øvelse. Det er en mavefornemmelse. Jeg bliver inspireret af alt og ingenting, men musik, film og rejser plejer at få mine tanker i gang. Design er en følelsesmæssig process for mig. Hvis mit hjerte ikke er med, sker det ikke.” – Ditte Reffstrup, Creative Director
Ganni har sine rødder i København og byens tilbagelænede og ligefremme kultur. Den skandinaviske arv er essentiel i vores design, dog uden at vi er begrænsede af det traditionelle minimalistiske udtryk. Vi bliver inspireret af modige kvinder i København og verden over.
“Ganni kvinder er legende ukomplicerede og selvstændige som få. De ved instinktivt at mode handler om at opdage sin egen stil, og ikke blot kopiere tendenser fra medierne. Vi designer kvalitetsmode, der kan bæres på vidt forskellige måder, så det passer til ens individuelle stil.” – Ditte Reffstrup, Creative Director

 

Ganni

Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 82
Frederiksberg C 1850

Åbningstider:
Mandag til fredag 10.00 til 18.00
Lørdag 10.00 til 16.00

Web:
www.ganni.com

 

Facebook / Instagram:

facebook.com/ganniofficial
instagram.com/ganni

 

Kontakt:
Tlf:  +45 4178 4780
E-mail: glkongevej@ganni.com

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.