fbpx

Luksus Second Hand - By Gadens Børn

Beskrivelse

Luksus Second Hand by Gadens Børn er navnet på Gadens Børns helt egen genbrugsbutik, der ligger på Guldborgvej 39 på Frederiksberg. Butikken holder åbent mandag-fredag fra kl. 11-17.30, lørdag fra kl. 10-14 og første søndag i måneden fra kl. 10-14. Læs mere på butikkens hjemmeside.

Lokalerne er doneret af RDG Property, og her vil du kunne gøre dig de lækreste genbrugsfund blandt et stort udvalg af tøj til både kvinder, mænd og børn, sko, tasker, smykker, interiør m.v. til enhver smag og pengepung.

Som navnet vidner om, kan du hos os få fingrene i luksus til gode priser. Og det bedste af det hele er, at du kan udvide garderoben og udsmykke hjemmet samtidig med, at du hjælper indiske gadebørn med at komme i skole, opleve en sund og tryg barndom og gå mætte i seng hver dag. Alt salg (pånær de få, månedlige udgifter til el, vand, varme og internet) går nemlig direkte til vores gadebørns fremtid, hvilket kan lade sig gøre, fordi alle varer og inventar er doneret, og al arbejdskraft er frivillig. Vores strømforbrug er naturligvis CO2-neutralt, da vi ønsker at bidrage til en grønnere fremtid for Danmark.

Du kan følge med på butikkens Facebook og Instagram, hvor vi løbende vil dele billeder af de lækre genbrugsvarer, du kan købe i butikken, samt nyheder omkring foredrag og andre events, som vi planlægger at afholde her.

Besøg

Adresse:
Guldborgvej 39
2000 Frederiksberg 

Åbningstider:

mandag-fredag fra kl. 11-17.30,

lørdag fra kl. 10-14 og

første søndag i måneden fra kl. 10-140

Web:
www.gadensboern.org

Facebook / Instagram:

Kontakt:
E-mail: luksussecondhand@gadensboern.org

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.