Frese & Sønner

 

ET VÆRKSTED PÅ FREDERIKSBERG

Mange års erfaring indenfor kunst- og udstillingsbranchen samt Danmarks største udvalg i rammer gør os i stand til at løse alle opgaver fra enkelte feriebilleder og plakater til hele galleriudstillinger, vigtige museumsbilleder, portrætter og fotokunst.

Rådgivning og bistand ydes i forbindelse med ophængning af billeder – også hos private. Valg af rammer foregår under kyndig vejledning og med et stort udvalg af rammetyper. Sortimentet spænder fra rå ædeltræsrammer til håndforgyldte rammer med bladguld og bladsølv. Vi fører herudover et stort udvalg af fabrikslister og metalrammer.

Værker på papir monteres på syrefri museumskartoner, som leveres i mange farvenuancer. Passepartouter udføres i forskellige tykkelser og udskæringer. Indramninger kan vælges med specielle glastyper, f.eks. med klar refleksbehandling og UV-beskyttelse.

Vi samarbejder med førende konservatorer ved valg af metoder og materialer for at sikre, at både rammen og kunstværket forbliver intakte år efter år.Vi har glemt at tilføje teksten – et værksted på Frederiksberg hen over billedet af facaden.

Frese & Sønner

Besøg

Adresse:
H.C. Ørsteds Vej 39 A
1879 Frederiksberg C

Åbningstider:

Mandag 7.30-17.00

Tirsdag 7.30-17.00

Onsdag 7.30-17.00

Torsdag 7.30-18.00

Fredag 7.30-13.00s

Web:

www.freserammer.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 35 35 03 73
E-mail:  mail@freserammer.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.