Frederiksbergs Museer

Læs mere om Frederiksbergs Museer her, så du ikke går glip af en fantastisk oplevelse

Se også en oversigt over museernes arrangementer her

Cisternerne

Cisternerne - Frederiksbergs museer

Under Søndermarkens grønne plæne ligger Cisternerne, et internationalt anerkendt udstillingssted. Det tidligere vandreservoir, der i dag er en del af Frederiksbergmuseerne, huser foruden skiftende kunstinstallationer også forskellige kulturelle events og koncerter.

Storm P. Museet

Storm P Museet - Frederiksbergs museer

På hjørnet af Frederiksberg Runddel ligger Storm P. Museet. Det huser store dele af Danmarks vel nok mest kreative personlighed. Med hundredevis af smarte opfindelser og sjove tegninger har Storm P. skrevet sig ind i historiebøgerne. Og så tilbragte han en stor del af sit liv på Frederiksberg.

Museet har løbende udstillinger af andre store kunstnere også.

Revymuseet

Revymuseet - Frederiksbergs museer

Revymuseet, der ligger på Pile Allé, rummer nogle af landets aller største skuespillere og komikere. Oplev eller genoplev f.eks. Dirch Passer, Osvald Helmuth, Det Brune Punktum, Ørkenens Sønner, mv. gennem både lyd og billeder.

Museet har løbende særudstillinger, der dykker ned i udvalgte emner i dansk revyhistorie.

Bakkehusmuseet

Bakkemuseet - Frederiksbergs museer

Bakkehusmuseet er et litterært og kulturelt museum i huset, hvor Kamma og Knud Lyne Rahbek boede i begyndelsen af det 19. århundrede. Parret åbnede gennem tiden dørene op for kendte danske personligheder som f.eks. H.C. Andersen.

Museet ligger på Rahbeks Allé og har netop gennemgået en større modernisering af udendørsarealerne med bl.a. et nyt orangeri, hvor gæster kan opholde sig.

 

Møstings Hus

Møstings Hus - Frederiksbergs museer

Møstings Hus er et lille museum beliggende i skønne omgivelser tæt på Frederiksberg Have og Frederiksberg Rådhus.

Museet har skiftende udstillinger af lokale og besøgende kunstnere og kan være alt fra malerier og skulpturer til videoprojektion.

Børnemuseet

Børnemuseet

På Børnemuseet er børnene i centrum. Her skal man ikke være stille. Her er der plads til leg, kreativ udfoldelse og masser af underholdning.

Lær f.eks. at lave dit eget grafitti billede eller kom ind og bag muffins, som enten kan spises på stedet eller tages med hjem.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.