Frederiksberg Chokolade
Beskrivelse
Jeg, Tina Jacobsen Wilstrup, er uddannet konditor.
Mit hjerte og mine smagsløg har altid brændt for chokolade. Da jeg så i 1996 fik mulighed for at videreføre en gammel anerkendt chokoladeforretning på Frederiksberg fra 1923, var det som en drøm, der gik i opfyldelse.
Jeg har nu ført det gamle håndværk tilbage til dengang kvalitet kom før masseproduktion, og sidder nu ved mit dyppekar og bruger stadig de antikke forme.
I mit sortiment finder man blandt andet orangegrene, der har trukket i grand marnier i op til seks måneder. Marcipanen har et indhold af mandler på op til 70%. Eller hvad med en guldkugle – en ren himmelsk mundfuld af blød nougat, sprød hasselnøddekrokant og orange for til sidst at få et dyp af chokolade og et pust af 18 karats bladguld!
Alle de 60 varianter fremstilles af de mest udsøgte råvarer -f.eks. den bedste franske og belgiske chokolade, økologiske kaffebønner, usprøjtede appelsiner, kandiserede ægte violer – selvfølgelig uden farvestoffer, tilsætningsstoffer eller essenser.
Til gengæld bruger jeg med rund hånd bla. den fineste cognac, Grande Fine Champagne, fra cognachuset, Logis de la Mothe, i hjertet af Cognac Distriktet – alt smukt serveret i en maghogniæske, som jeg har ladet fremstille i flere størrelser.
I min lille forretning kan man altid komme og få råd om chokolade.
Jeg afholder desuden også små foredragsaftner, kurser, polterabender osv.
Du er altid velkommen til at kontakte mig i butikken eller på tlf. 33 22 36 35.

Besøg
Adresse:
Frederiksberg Allé 64
1820 Frederiksberg C
Åbningstider
Alle dage fra 10.00 – 21.00 (april til oktober)
Web:
www.frederiksbergchokolade.dk
Facebook / Instagram:
Kontakt:
Tlf : 33 22 36 35
E-mail: tina@frederiksbergchokolade.dk