Frederiksberg Centret

 

Beskrivelse

Frederiksberg Centret (FRB.C Shopping) er et lyst og indbydende shoppingcenter med 90 spændende butikker fordelt på 3 flotte butiksplan. Her kan du lade dig inspirere af de nyeste trends, hvad enten du brænder for fashion, livsstil, boligindretning, sport eller friluftsliv. Og uanset om du er til raw, palæo, friskpresset juice, kvalitetschokolade eller bagerhåndværk, kan du være sikker på at gå fra FRB.C Shopping en madoplevelse rigere.
Der er masser af plads på de brede gange, også til barnevogne. Har du baby med kan du tage en pause i vores lækre baby lounge med panoramavindue ud mod Solbjerg Plads.
Det er nemt at komme til FRB.C Shopping, da du kan stå af bussen lige ved hovedindgangen på Falkoner Allé eller tage metroen til Frederiksberg Station, hvor der er direkte adgang til alle butikkerne. Kommer du i bil, har vi parkering i hele to etager, og du kan parkere gratis den første time.

Tilmed har FRB.C Shopping netop vundet i EM ved European Shopping Centre Awards (hvilket svarer til europamesterskabet for centre) for bedste renovering af et shoppingcenter i mellemstørrelse.

Enzo

Besøg

Adresse:
Falkoner Allé 21
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag – fredag: 10.00 – 19.00 (Føtex: 7-21)
Lørdag: 10.00 – 17.00 (Føtex: 7-21)
Søndag: 10.00 – 17.00 (Føtex: 7-21)

Web:
www.frbc-shopping.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/frbcshopping

Kontakt:
Tlf: +45 38 16 03 40

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.