Frederik VI

 

Beskrivelse

Frederik VI ligger på det gamle Frederiksberg (Frederiksberg alle) og er opkaldt efter den enevældige konge, som holdt sine sommerferier på sit slot i Frederiksberg Have. Forretningen blev oprindeligt bygget som en bank i 1908, men blev ombygget til konditori, Tivolikonditoriet, omkring 1920. Nogle af vores stamkunder kan berette om, at de kom på konditoriet som børn. I 1973 kom endnu en ændring, og et nyt værtshus var født. Med sin beliggenhed på Københavns teatergade har både konditoriet og værtshuset gennem årene været et pausested for tidens kunstnere, blandt andre Dan Turell, hvis billede i dag hænger over hans gamle stamplads.

Til dagligt serverer vi dansk frokost, så man kan få stillet sin sult med et par tallerkener god mad ledsaget af vores hjemmebagte rugbrød. Til måltidet kan eventuelt nydes en hjemmelavet kryddersnaps. Onsdag aften serverer vi stegt flæsk og persillesovs – Danmarks nationalret. Og så serverer vi naturligvis mange forskellige øl fra vores 14 haner og på flaske hele dagen og aftenen med.

I dag blander nye og gamle stamkunder sig imellem hinanden, og gamle traditioner fastholdes mens nye indføres. Blandt andet afholdes pub-quiz for hold den første torsdag i hver måned, og vi tænder naturligvis for vores skærme, når landsholdet eller andre store hold spiller. Vi opdaterer løbende vores forskellige events på Facebook.

Målsætningen er, at alle skal føle sig velkomne i en uhøjtidelig og rar stemning, og at man kan få et behageligt pusterum i hverdagen eller en hyggestund i weekenden. Vi lytter gerne til vores kunders mening, også når det gælder øl og menukort. Vi udskifter løbende sortimentet indenfor både øl og spiritus og tilstræber, at der til enhver tid er noget for enhver smag.

Enzo

Besøg

Adresse
Frederiksberg Allé 42 A
1820 Frederiksberg C

Åbningstider
Søndag til torsdag: 11.00 – 01.00
Fredag til lørdag: 11.00 – 02.00
Køkkenet:
Frokost: 11.30 – 16.00
Aften: 18.00 – 20.00

Web
www.frederik-vi.dk

Kontakt
Tlf.nr. 33 31 33 38

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.