Fix-idé

 

Beskrivelse

Når man skal vælge legetøj til sit barn, er viden og erfaring nøgleord. Den har Lissi Poulsen (indehaver) fået som dagplejer gennem 25 år. Det er den viden, hun bruger, når hun tager på messer i ind- og udland for at finde pædagogisk og kreativt legetøj samt legetøj i en høj kvalitet.

Da Lissi selv indkøber alle produkter og brænder for det, hun sælger, har hun også et utroligt stort produktkendskab. Kvaliteten af varerne har stor betydning, hvilket bl.a. ses på det store udvalg af trælegetøj. Og af samme grund hører mange børnehaver til vores faste kundegruppe.

Fix-idé blev grundlagt i 1989 og er et familieforetagende, hvilket giver forretningen en speciel atmosfære. Service er vores nøgleord. Der er 7 ansatte, som alle interesserer sig for forretningen og dens produkter. Dette gør at vi altid kan vejlede og demonstrere på baggrund af viden omkring vores produkter. Det utroligt store varesortiment gør det altid muligt at finde noget attraktivt. Ved besøg i forretningen kan man få vejledning og demonstration.

Fix-idé er den butik i Danmark med det største Walt Disney sortiment.
Man kan stort set få alt indenfor vores varegrupper i butikken. Det man ikke ser, kan næsten altid skaffes. Både indenfor legetøj, børnemøbler, babyudstyr, børnetøj, dametøj, spillemaskiner, brugskunst samt nipsting.
Et besøg i butikken vil resultere i en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige.
I butikken findes ingen varer, som vi ikke selv kan gå ind for.

Leverings- og ekspeditionsomkostninger:
En varer anses for leveret, når forbrugeren har fået varen udleveret. Alle forsendelser af varer fra Fix-idé sker med Post Danmark.

Levering i Danmark:
DKR. 49,00 – uanset mængde og vægt

Leveringstid
Ved bestillinger der foretages med betaling inden kl. 12.00 på hverdage, tilstræber vi at få afsendt samme dag. Dog kan der være længere leveringtid ved udsalg.

Enzo

Besøg

Adresse:
Godthåbsvej 50
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag-fredag 10.00-17.30
Lørdag 10.00-14.00

Web:
www.fix-ide.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/Fix-ide

Kontakt:
Tlf: +45 3834 2008

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.