Elisabeth Gierus Skincare

Fra Hollywood til Frederiksberg

 

Elisabeth Gierus fik sin uddannelse som makeup-artist i et filmstudie i Los Angeles. I dag sælges hendes økologiske cremer i hele Danmark samt naturligvis i skønhedssalonen på Gl. Kongevej.

”Man skal ikke smøre noget på huden, man ikke tør spise.”

Sætningen står stærkt for Elisabeth Gierus. Man kan endda sige, at den er selve kernen i hendes produkter og i skønhedssalonen, som hun driver på Gl. Kongevej 171.

Hun ved om nogen, hvor skrøbelig huden er. År tilbage blev hun selv diagnosticeret med hudkræft. I dag er hun for længst blevet helbredt, men sygdomsforløbet satte sig dybe spor. Derfor er alle hendes produkter fremstillet af 100 % naturlige ingredienser:

”Det er ikke for sjov, når man forsøger at undgå parabener og skadelige stoffer på sin hud. Kroppen optager jo ca. 80 % af alt det, vi smører på huden. Jeg kan virkelig ikke understrege det nok: Man skal tænke over, hvilke produkter man bruger,” siger hun.

Hun blev uddannet kosmetolog i 1994 og har derfor stort kendskab til huden, da hun har været i skønhedsbranchen lige siden. Det var dog først i 2007, hun tog springet og lancerede sin egen serie af skønhedsprodukter. I dag består serien af både ansigtscremer og kropsprodukter til alle hudtyper. Der er også mineralsk makeup, olier til gravide og en anti-age serum med a- og e-vitamin, der booster huden næsten som en filler-behandling.

Produkterne sælges hos udvalgte forhandlere i hele Danmark, ligesom de naturligvis udgør grundstenen i behandlingerne på skønhedssalonen på Gl. Kongevej. Her lægger Elisabeth Gierus og hendes medarbejder Mia stor vægt på at tilbyde behandlinger med synlige resultater i sunde økologiske produkter:

”I salonen laver vi alle former for skræddersyede ansigtsbehandlinger og makeup,” fortæller Elisabeth Gierus. ”Vi kan også blande individuelle cremer, hvis man har en særlig hudtype eller et særligt behov. Og så har vi to dejlige brikse, som er helt perfekte, hvis man fx vil have en skøn eftermiddag sammen med sin mor eller sin veninde.”

På www.elisabethgierus.com kan læse meget mere om de lækre produkter. Hvis du tilmelder dig EG CLUB, får du tilmed 25 % rabat på alle hudplejeprodukterne i webshoppen.

Elisabeth Gierus Skincare

Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 171
1850 Frederiksberg C

Åbningstider:

Mandag 9.30-17.00

Onsdag 9.30-17.00

Torsdag 12-17.30

Fredag 10-17-00

Lørdag efter aftale i tidsrummet ml. kl.10-17.00

Søndag lukket

 

Web:

www.elisabethgierus.com

Facebook / Instagram:

www.facebook.com/ElisabethGierusSkincare

Kontakt:
Tlf: +45 40 18 00 14
E-mail: info@elisabethgierus.com

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.