djurhuus

Beskrivelse

PROFESSIONEL SKRÆDDER – KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG
Leder du efter en dygtig skrædder i København eller på Frederiksberg? Djurhuus Skrædderi har to butikker, hvoraf den ene er placeret i det indre København, mens den anden har sin plads i hjertet af Frederiksberg.

Hos Djurhuus Skrædderi lægger vi stor vægt på det gode håndværk, og vi udfører vores arbejde i den bedst mulige kvalitet. Vi udfører vores håndarbejde efter gamle og klassiske dyder, der sikrer dig både professionalisme og et eksemplarisk resultat.

DJURHUUS – ERFAREN SKRÆDDER I KØBENHAVN OG PÅ FREDERIKSBERG
Alle medarbejdere udfører arbejdet med hurtig og ferm hånd. Rutiner og erfaring er vores stolthed, og du bliver aldrig sendt ud af døren uden vished om, hvad vi gør med dit tøj.
Har du en travl hverdag, så skal du vide, at Djurhuus Skrædderi bestræber sig på at ordne din skrædderopgave så hurtigt som muligt og samtidig frembringe et produkt, som både indeholder god kvalitet og synlig sans for de finere detaljer.

Vil du være sikker på at få kvalitet og ordentlig vejledning for pengene? Så besøg Djurhuus Skrædderi i København eller på Frederiksberg.
Her ser du priserne på nogle af de mest almindelige opgaver vi tager os af:
Ben længde fra 140,-
Liv vidde ændres fra 160,-
Ærmelængde i jakke fra 300,-
Reparationer fra 100,-
KONTAKT DJURHUUS SKRÆDDER – KØBENHAVN OG FREDERIKSBERG
Hvis du har forespørgsler på priser på andre opgaver, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på tlf. 26 22 68 88 (Frederiksberg) eller tlf. 53 82 68 88 (København K) eller komme forbi en af vores butikker, hvor du kan få en pris på opgaven.

djurhuus

Besøg

Adresse:
Falkoner Alle 98
2000 Frederiksberg C

Åbningstider:
Man-fredag 10-17
Lør-& søndag lukket

Web:
www.djurhuusskraedderi.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/Djurhuus

Kontakt:
Tlf: +45 26 22 68 88
E-mail: kontakt@djurhuusskraedderi.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.