fbpx

Dill’s Barbershop

Beskrivelse

Træd indenfor i vores dejlige og rolige barbersalon, hvor atmosfæren vil føles som i de gode gamle dage. Stilfuldt håndværk, vil aldrig gå af mode. Dill’s Barbershop tilbyder dig en klipning som passer til dine behov og til din hovedform.

Der bliver lagt fokus i håndværket, ned til mindste detalje og her, bliver der gået op i at tilbyde den bedst mulige service til dig. Når vi kommer til skægtrimning, er det meget vigtigt for “os”, at skægget følger med ansigtsformen, da det giver det bedste resultat.

Skægget bliver trimmet og stusset til, med en kærlig hånd. Glatbarberingen er en sag for sig selv. Det er en dejlig gammeldags oplevelse, hvor der bruges en ragekniv, varme- og kolde omslag og med dejlig kost, som forkælelse til huden.

Så hvis du kunne tænke dig en helt frisk klipning, skægtrimning eller en dejlig gammeldags barbering af højeste kvalitet, så er du hjertelig velkommen hos Dill’s Barbershop, på Gammel Kongevej 177. Hvor vi vil sørge for, at du går glad herfra med en oplevelse i særklasse.

Besøg

Adresse:
Gl. Kongevej 177, st tv
1850 Frederiksberg C

Åbningstider:
10:00 – 18:00 | Mandag – Fredag
10:00 – 16:00 | Lørdag

Web:
www.dills.dk

Kontakt:
Tlf: +45 41565581
E-mail: kontakt@dills.dk

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.