fbpx

Den gode barsel

Beskrivelse

Den gode barsel blev stiftet i august 2015 af mig, Sonja, da jeg så et kæmpe behov for at yde støtte og akut ammehjælp til nybagte mødre i tiden lige efter fødslen. I min tid i det offentlige, oplevede jeg, at de gravide og nybagte mødre manglede viden om amning, og hvad det skal til for at få en god ammestart. De efterspurgte mere ammehjælp og især, at ammevejledningen blev ensrettet. Så udover at yde akut ammehjælp, udviklede jeg et ammekursus for at forberede de gravide til en succesfuld ammeetablering. Behovet viste sig at være stort, og ikke kun i Storkøbenhavn og på Sjælland. Så i begyndelsen af sommeren 2016 udvidede tilbuddet om akut ammehjælp også til Jylland og Fyn.

I november 2016 udvidede den Den gode barsel med flere tilbud og egne kliniklokaler i en hyggelig klinik beliggende i hjertet af Frederiksberg.

I 2017 tog forretningen fart, og flere ammevejledere kom med på teamet og jeg åbnede en webshop med få produkter, som jeg mener er vigtige i forhold til ammeetableringen.

I dag består Den gode barsel af jordemødre, certificereret ammevejledere (IBCLC) samt en doula, hvor vi sammen har til fokus at skabe tid, tillid og tryghed for gravide og mødre – her er der altid tid til den enkelte!

Den gode barsel er dog mere end blot ammehjælp. Hos os har vi prøvet at samle et jordemoderhus, hvor vi tilbyder ammeforberedende kurser, jordemoderkonsultationer, modningsakupunktur, gravidmassage, rebozomassage, efterfødselsmassage samt workshops for mødregrupper.

Jeg og mit team glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler!

Besøg

Adresse:
Godthåbsvej 64A

2000 Frederiksberg 

Åbningstider:

Mandag 9 – 15
Tirsdag 9 – 15
Onsdag 9 – 15
Torsdag 9 – 15
Fredag 9 – 15

Web:
www.dengodebarsel.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 93 60 84 14
E-mail: kontakt@dengodebarsel.dk

Tilmeld Shopping & Restaurant guiden

Du modtager løbende tips til, hvad der sker på Frederiksberg.

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.