Den Franske Tehandel

Beskrivelse

Den Franske Tehandel* har siden 2007 været den dansk importør, distributør og eneforhandler af det franske temærke Palais des Thés.

Palais des Thés er et firma hvis største passion er te og at introducere os for teer som er i så høj en kvalitet, at vi ikke behøver at bekymre os om hvad det er vi drikker – vi skal bare læne os tilbage og med god samvittighed nyde en kop te.

Dette kan også kun lade sig gøre fordi Palais des Thés er med hele vejen fra dyrkningen af teerne på teplantagen over plukning af de friske teblade, til ristning af de friske teer samt transporten hjem til Paris og alle butikkerne – dette er helt unikt og enestående.

At vi rejser så meget, at vi smager alle teerne først og køber på stedet, har mange fordele og giver os mulighed for at finde sjældne og helt specielle teer – en te kvalitet som ingen andre tefirmaer kan præsterere i europa.

Ved netop, at gøre det på denne måde, at undgå det traditionelle leverandør kredsløb (i europa er det Hamborg, Bremen og det sydlige England de fleste tehandlere køber gennem). Kan vi præsentere teer med smage som for os har været ukendt og skjult i alt for mange år – fordi ingen har haft interesse i disse typer teer og fordi arbejdet i at finde teplantager i denne kategori og kvalitet simpelthen er for stort og besværligt – man skal ville det.

At besøge teplantagerne så regelmæssigt og jævnligt som vi gør (både før, under og efter te plukning) garanterer for en kvalitetskontrol af de teer vi køber – men det er samtidig også en kontrol af de forhold medarbejderne på teplantagen arbejder og lever under. Hvis vi herhjemme ønsker fødevaresikkerhed, god kvalitet og smag, så starter det allerede ude på teplantagerne. Hvis vi behandler vores leverandører anstændigt og ordentligt (dvs. giver en ordentlig betaling for teen) så vil plantageejerne kunne betale en ordentlig løn til medarbejderne – det giver en social sikkerhed – medarbejdernes børn kan gå i skole – familierne kan komme på hospital osv. 

Alt det er et ansvar som Palais des Thés har påtaget sig og som er selve grundstenen i vores firma.

Vi skal huske på, at det hele hænger sammen – og vi begynder med os selv

*Den Franske Tehandel er det eneste firma i verden, som er importør og distributør, af Palais des Thés og som samtidig har fået tilladelse til, at kalde os vores eget navn.

Pigen & Diamanten

Besøg

Adresse:

Værnedamsvej 18
1619 København V.

Åbningstider:

Hverdage kl. 11:00 – 18:00
(Lukket hver tirsdag)

Lørdag kl. 10:00 – 16:00
Søndage & helligdage: lukket

Web:
denfransketehandel.dk

Sociale Medier:
Facebook: facebook.com/denfransketehandel

Instagram: instagram.com/denfransketehandel

Kontakt:
Tlf: 30 14 02 66
Email: butik@denfransketehandel.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.