Dansk Design

Møbeldesign

På Frederiksberg findes der flere møbelhuse, der fører både klassiske og nyere danske møbeldesign. Herunder er listet et udpluk af nogle de større forretninger i byen:

3 FALKE MØBLER
Efter mere end 20 år i møbelbranchen, både i udlandet og herhjemme, købte Ole Faarup 3 Falke Møbler i 1978. Det har siden været Ole Faarups mål at skabe et “indretningshus”, hvor kunderne, ud over et stort udvalg af det bedste i dansk og europæisk design, også får en oplevelse.
Hos 3 Falke Møbler oplever man atmosfæren i vekslende miljøer, hvor man mikser og matcher gammelt og nyt. De seneste nyheder fra de internationale messer og de klassiske danske møbler. På grund af Ole Faarups store interesse for moderne kunst, og som formand for Det Danske Kunstsamlerselskab, bliver de moderne møbler også suppleret med fremragende nutidskunst af danske og internationale kunstnere.

Anton Dam
Anton Dam er et af danmarks førende møbelhuse med møbler, Hästens senge og design fra verdens mest anerkendte producenter. Butikken har ligget på Frederiksberg i mere end 125 år, og selvom virksomheden har skiftet udseende gennem tiden, er vores kerneværdier forblevet uændret. Vi vægter høj kvalitet og personlig service højere end noget andet. 

Aisen
Aisen er et moderne møbelhus på 3 etager, centralt beliggende på Frederiksberg, tæt på København. Møbelhuset forhandler et bredt sortiment at kvalitetsmøbler, og har specialafdelinger for garderobeskabe og sovesofaer.

Royal Copenhagen

Den kgl. Porcelænsfabrik var centralt placeret i byens hjerte. Porcelænsfabrikken er i dag omdannet til moderne boliger og hjemsted for Copenhagen Business School.
Der kan stadig købes kongelig porcelæn ved den gamle fabrik ved Søndre Fasanvej, hvor Royal Copenhagen har sin Outlet butik.

Georg Jensen

Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenter Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design, som spænder fra korpus til ure, smykker og produkter til hjemmet.

Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, som han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904.

På Søndre Fasanvej 9 ligger Georg Jensens Outlet butik med sortement indenfor smykker, ure og living.

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen (B&O) er en dansk elektronikvirksomhed, der er internationalt kendt for sine designikoner og exceptionel lyd- og billedkvalitet. I dag er Bang & Olufsen a/s kendt over hele verden for sine eksklusive tv, musiksystemer og højttalere – produkter, der forener teknologisk raffinement, emotionel attraktion og fremragende design.
Foruden underholdningsprodukter til hjemmet anvender Bang & Olufsen også sin viden indenfor akustik og design til bilindustrien, hvor virksomheden samarbejder med førende brands om at udvikle avancerede lydsystemer til forskellige eksklusive modeller.

På Falkoner Allé 7 ligger en af B&O’s filialer, hvor det bl.a. er muligt at opleve Bang & Olufsens nye butikskoncept Sensory Store – en helt ny måde at opleve Bang & Olufsens produkter på.

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.