Cross Eyes

Beskrivelse

 

Hos CrossEyes får du mere end bare lækre briller til gennemsigtige priser

Den 1. februar overtog Martha Schultz og Kim Olsen CrossEyes på Godthåbsvej. Her er hele tiden nye kollektioner til faste, gennemskuelige priser.

Når man træder ind i CrossEyes på Godthåbsvej, får man øje på store plakater med smilende mennesker. Man skulle tro, det var modeller, men det er det faktisk ikke. Det er nemlig butikkens egne kunder, der gerne vil stille op.

”Kunderne er vores bedste ambassadører,” siger Kim Olsen. ”Vi bruger hverken modeller eller kendte mennesker i vores reklamer. Det er der ingen grund til. Det er både sjovere og mere nærværende at fotografere vores kunder.”

Sammen med Martha Schultz overtog han butikken den 1. februar. De har fra starten lagt vægt på den hyggelige, skandinaviske atmosfære, de lækre produkter og ikke mindst de faste, lave priser:

”Vores priser inkluderer både synsprøve, kvalitetsglas, bredt læsefelt, hærdning, anti-refleks og bygningsfejl, og så er der frit valg mellem alle stel i hele butikken uden merpris. Det er med andre ord alt inklusive. Vi har ingen skjulte gebyrer, og vi har heller ingen mærkelige, uigennemskuelige rabatter.”

Ud over priserne kan kunderne godt lide, at der hele tiden kommer nye stel i butikken, fortæller Martha Schultz:

”Vi har et bredt udvalg af eget steldesign, og vi får nye stel hver eneste måned, da mange af dem kun produceres i en begrænset mængde. Samtidig er vores stil meget bred. Vi sælger alt fra de klassiske titaniumstel til stel produceret i håndskåret japansk træ. Der er virkelig noget for enhver smag, også hvis man ønsker at skille sig ud.”

Du er altid velkommen til at kigge forbi CrossEyes og få en snak med personalet over en gratis kop Nespresso-kaffe.

 

Enzo

Besøg

Adresse:
Godthåbsvej 6
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag-fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-15.00

Web:
www.crosseyes.dk

Facebook / Instagram:

instagram.com/crosseyes_eyewear
facebook.com/crosseyeseyewear

Kontakt:
Tlf: +45 53 89 04 41
E-mail: frederiksberg@crosseyes.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.