Cork Vinbar

VELKOMMEN TIL CORK VINBAR

Et vandhul for venner og vin-elskere, beliggende på Henrik Steffens Vej nr. 2.
Hos os er alle velkomne, uanset om du er amatør eller connoisseur; om du kigger på etiketter eller på årgange. Hele vinkortet er udstillet på vores cork-væg, så du kan gå på opdagelse og finde netop dén flaske der tiltaler dig – vi bestræber os på altid at have noget for enhver smag!

Vi tager gerne imod reservationer, men holder også altid et par borde ledige til folk der dropper ind fra gaden. Book via vores telefon +4551819992 (åben alle dage fra 12 – 16), eller send os en mail med din forespørgsel her.

VIN & MAD

Vores vine dækker både traditionelle, moderne og mere ”funky” stilarter. Fællesnævneren er dog, at de alle er lavet af vinbønder der selv har fået jord under neglene i processen. Vi udvælger de flasker vi selv kan stå indenfor, og som vi synes repræsenterer et ærligt og kompetent håndværk – og så tilbyder vi altid mindst 30 af dem på glas.
– Se vores vinkort her

Vi serverer oste og charcuteri fra små lokale mejerier og slagterier, som vi nøje udvælger til at matche de vine vi har på kortet lige nu. Vores østers kan komme enten fra Danmark eller fra Frankrig, afhængigt af hvilken tid på året vi befinder os i.
– Se vores spisekort her

CORK er startet af et lille team på 4, der trods forskellige baggrunde, alle har et stort hjerte for god mad, vellavet vin og hyggeligt selskab – denne fælles passion vil vi gerne have lov at dele med alle andre.
Fra venstre mod højre: Christian, Martin, Oliver, Lars

CORK

Besøg

Adresse:
Henrik Steffens Vej 2
1866 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag-torsdag 15.00-24.00
Fredag-lørdag 14.00-01.00
Søndag lukket

Web:
www.corkvinbar.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/corkvinbar
www.instagram.com/cork_vinbar

Kontakt:
Tlf: +45 51 81 99 92
E-mail: info@corkvinbar.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.