Cafe Viggo

 

Beskrivelse

Franske fornemmelser på Værnedamsvej (Frederiksberg , København). Café Viggo er en veletableret fransk bistro, restaurant og bar beliggende på Frederiksberg i København. Nyd den franske stemning, det franske køkken, vine, fadøl og musikken, som befandt du dig i det parisiske latinerkvarter.

I selskab med Asterix, Obelix, Lucky Luke, Natascha og ikke mindst Vakse Viggo har I mulighed for at nyde et væld af franske specialiteter, hvad enten det er i dagtimerne, hvor Caféen byder på fransk frokost a la Carte eller i aftentimerne, hvor restauranten serverer mad med inspiration hentet fra det franske landkøkken.

Om Serge Sevestre, køkkenchef

Serge Sevestre hører til i kategorien vaskeægte franske kokke i Danmark. Old school, ærkefransk mad, lavet fra bunden. Mange gode, franskorienterede spisesteder i byen har nydt godt af en gæstevisit fra hans side gennem årene.

Sevestre repræsenterer det gedigne, franske brasserikøkken, hvor pendulet svinger mellem det rustikke og det forfinede. Han kender de franske regionalkøkkener, traditioner, de gamle tilberedningsformer.

I dette tidsrum står vores kokke klar i køkkenet for at tilberede tallerkenanretninger, hvorpå de bedste råvarer er forarbejdet både efter klassiske traditioner fra det franske landkøkken samt i opdaterede samtidsversioner, hvor kokkene fusionerer professionelt med maden.

Tag eksempelvis en klassisk foie gras med sautern gelé, moules mariniere, confiteret kanin eller en inspireret ret som Jack Daniels og enebær marineret hjortemørbrad eller portvin braiseret lammeskank.

I vælger fra menu beskrevet på kridttavler, som tjeneren vil forklare ud fra.

Der er 3 – 5 forretter, 5 – 7 hovedretter og 3 – 4 desserter at vælge imellem.

Menuen varierer noget alt efter årstiden.

Cafe Viggo

Enzo

Besøg

Adresse
Værnedamsvej 15
1819 Frederiksberg C.

Åbningstider
Mandag-Tirsdag: 10.00 – 24.00
Torsdag 10.00 – 01.00
Fredag 10.00 – 02.00
Lørdag 11.00 – 02.00
Søndag Lukket.

Web
www.cafeviggo.com

Kontakt
Tlf.: 33 31 18 21
Mail: mail@cafeviggo.com
Reservationer kun via ovenstående telefonnummer – ikke på mail!

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.