Cafe Den Blå Hund

Beskrivelse

En klassiker på den frederikbergske café-scene siden åbningen i 1980’erne.

Siden slutningen af 80’erne har Den Blå Hund gøet Frederiksberg-borgernes café-trang i gang. Stedet er tilsyneladende evigt populært, for her er altid mange mennesker – om det er på en kold og mørk vinterdag eller en fed solskinsdag.

Popularitet har fx gjort, at man flere gange har bygget ud, så lokalerne på Godthåbsvej efterhånden kan rumme en god portion af Frederiksberg-borgerne og andre nysgerrige.

Er vejret godt, har Den Blå Hund et af de bedste spots på Frederiksberg, hvis du vil kigge på mennesker. Livet på Godthåbsvej passerer nemlig forbi lige foran én, hvis man tager plads uden for cafeen. Hvis der ikke er plads her, råder Den Den Blå Hund også over en udendørspavillon på den anden side af gaden i Aksel Møllers Have, så fra april til september fistrer tjenere med bakker på ægte fransk maner frem og tilbage over Godthåbsvej i et forsøg på at undgå at blive kørt ned.

Klassiske caféretter og musiknostalgi

Menuen består af klassiske caféretter som brunchtallerken, et væld af burgere, sandwicher og salater. Og hvis man er lidt snacken, kan man få soyaristede mandler, peanuts eller chips. Der fås naturligvis også både varme og kolde drikke, og der skulle nok være noget til enhver smag.

Der er som regel travlt på »hunden«, og portionerne er store og mættende, og kaffen altid varm, så man går ikke helt galt i byen med at vende næsen her hen på en solbeskinnet dag.

 

Væggene har et råt murstenslook, og i loftet er der iøjefaldende malingklatter i mange farver, der der minder én om 80’erne, hvor cafeen åbnede.

 

Enzo

Besøg

Adresse:
Godthåbsvej 28
2000 Frederiksberg

Åbningstider

MANDAG – TORSDAG

09:30 – 24:00

FREDAG – LØRDAG

09:30 – 01:30

SØNDAG

09:30 – 23:30

Web
www.cafedenblaahund.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/cafedenblaahund/

Kontakt:
Tlf: 77772000
E-mail: kontor@cafedenblaahund.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.