Bichel Vine

Beskrivelse

Mange har god vin – vi kan noget mere.. Hos Bichel Vine kobler vi mad og vin og vi har ambitioner om at være de bedste til det. Vores medarbejderstab består af mad og vinentusiatser, vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste restauranter og vinbarer. Hver fredag går vi selv i køkkenet og laver en lille temahapser, som vi kobler med den rigtige vin. Vi afholder løbende arrangementer om mad og vin.

Bichel Vine har et af Danmarks bedste vinsortimenter med vægt på vine fra små topproducenter, der selv har fingrene i mosten. Vores udvalg er kåret til Dk’s bedste vinsortiment af guiden “Slow food…dansk…”. 

Vi er hele tiden på jagt efter morgendagens kultproducent, og at vi rammer rigtigt med vores indkøb ses på de mange testvindere og topanmeldte vine, vi har i sortimentet.

Vi vil have verdens bedste råvarer, og har et ekslusivt udvalg af de ypperste delikatesser. Du finder Italiens bedste Parmesan, den ægte balsamico tradizionale, den bedste franske Roquefort, verdens bedste ansjoser og meget andet. Vi har fået hædersdiplom fra guiden “Slow food…dansk…” for “fremragende delikatesser…”
 
Viden er for os det vigtigste salgsvåben. Vi vil være dem der ved mest om vin og vinproduktion. Vi uddanner os konstant og stiller, som de eneste i Danmark, krav om at vinmedarbejderne påbegynder den internationalt anerkendte diploma-uddannelse.
 
Vi har kursus og undervisningsvirksomhed dels i eget regi og underviser også den internationalt anerkendte vinuddannelse under WSET i London i samarbejde med vinuddannelse.dk.

Besøg

Adresse:
Virginiavej 2
2000 Frederiksberg 

Åbningstider:
Mandag – Lukket
Tirsdag – 11.00 – 17.30
Onsdag – 10.00 – 17.30
Torsdag – 10.00 – 17.30
Fredag – 10.00 – 18.00
Lørdag – 10.00 – 14.00

Web:
www.bichel.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 38 86 38 86
E-mail: cph@bichel.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.