Bang & Olufsen Frederiksberg

Bang & Olufsen Frederiksberg

Vi i BCOPENHAGEN er stolte af at kunne præsentere et team med sammenlagt 103 års erfaring i branchen. Samtidig kan vi kalde os et af Danmarks yngste Bang & Olufsen teams. Så hvad enten det er reparation af ældre Bang & Olufsen produkter eller en rundtur i det nyeste indenfor teknologiens verden, står vi altid klar til at give dig den mest personlige og individuelle service i vores butik.

Vores mangeårige erfaring med Bang & Olufsen produkter giver os en uvurderlig viden, som vi altid kan trække på. Vi kender alt til ældre Bang & Olufsen produkter og vil altid være behjælpelige med at finde den bedste løsning, såfremt du ønsker at opgradere din teknologi til højere standarder. Vi er 100% opdateret på al ny avanceret teknologi indenfor billede og lyd, og vi giver os gerne god tid til en gennemgang, når du besøger os.

Vi tror på, at det personlige og nærværende gør en forskel. Fra projektering og køb til installation og efterfølgende service. Derfor har vi også valgt at have egen autoriserede Bang & Olufsen installatør, der varetager alle vores monteringsopgaver.

Går du med tanker om ombygning eller nybygning, så tag os med tidligt i processen, så vi sammen kan sikre den rigtige løsning for dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butikker.

Med venlig hilsen
BCOPENHAGEN

Bang & Olufsen Frederiksberg

Besøg

Adresse:
Falkoner Allé 7
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag-fredag 11.00-18.00
Lørdag 10.00-15.00
Søndag lukket

Web:
www.bcopenhagen.dk

 

Facebook / Instagram:

 

Kontakt:
Tlf: +45 71 999 888
E-mail:2000@bcopenhagen.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.