BabySam

 

Beskrivelse

Vi vil være Nordens største og bedste, når det gælder de mindste. Derfor understøtter BabySam udvikling og sikkerhed gennem salg af kvalitetsprodukter og rådgivning. Med mere end 40 års erfaring i rådgivning af babyudstyr, ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder at træffe trygge valg, og derfor står vores rådgivere altid klar med den nyeste viden og vejledning.

Vores medarbejdere er certificeret i rådgivning i barnevogne og autostole og tilbyder vores kunder personlig rådgivning med ansvarlighed og faglighed i højsædet. For at øge sikkerheden og trygheden hos vores kunder, tilbyder vi derudover også en times gratis og unik rådgivning i valg af babyudstyr.

BabySams leverandører bliver valgt ud fra principper, som: ansvarlighed, etik, miljø, sikkerhed og høj kvalitet. Som eneforhandler af en lang række velkendte mærker, herunder det velkendte danske barnevognsmærke Odder, sørger vi for, at også leverandørerne lever op til samme standarder som os om optimal komfort, kvalitet, design og sikkerhed. Odder Barnevognsfabrik er Danmarks eneste barnevognsfabrik og har eksisteret i 90 år.

SORTIMENT

I BabySam har vi alt, hvad du har brug for til dit barns garderobe. Der er mange varianter af behageligt basistøj og gennemtænkt funktionstøj designet til små størrelser. Du finder tøj fra 0-6 år fra kvalitetsmærker som Minymo, WHEAT, Småfolk, BeKids, ej sikke lej, Mikk-line, Noa Noa miniature, Fixioni, Phister & Philina, Pippi, Celavi, ME TOO, JOHA, Katvig, Levi’s, Ticket To Heaven, LEGO Wear og Melissa & Doug, som er kendt for deres udvikling og indlæringsevne tilpasset børn op til 3+. Der kommer løbende nye mærker i vores sortiment.

I BabySam får du stort udvalg af elementer til børneværelset, så du kan skabe rammerne for et sjovt og kreativt børneunivers. Det danske interiør mærke Silly U er lækkert og funktionelt. Sebra gør at du altid kan få skabt et hyggeligt og gennemført børneværelse i moderne design og nytænkende farver som altid går hånd i hånd med gamle håndværksformer og naturmaterialer.

babysam frederiksberg København

Besøg

Adresse:
Falkoner Allé 53
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag-torsdag fra 10.00-18.00
Fredag fra  10.00 – 20.00
Lørdag og Søndag fra 10.00 -16.00

Web:
www.babysam.dk

Facebook / Instagram:
www.facebook.com/BabySam // instagram.com/babysam

Kontakt:
Tlf:  38281999
E-mail: frederiksberg@babysam.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.