Anton Dam Møbler

Beskrivelse

Anton Dam er et af danmarks førende møbelhuse med møbler, Hästens senge og design fra verdens mest anerkendte producenter. Butikken har ligget på Frederiksberg i mere end 125 år, og selvom virksomheden har skiftet udseende gennem tiden, er vores kerneværdier forblevet uændret. Vi vægter høj kvalitet og personlig service højere end noget andet.
Det kan derfor måske virke pudsigt at åbne noget så upersonligt som en webshop, men bag skærmen står de samme mennesker, du kan møde i butikken, der brænder for at give dig en god service og dele deres passion for designmøbler og boligtilbehør med dig. God fornøjelse herinde, og kig meget gerne forbi butikken.

Historie om Hästens seng
Ingen kompromiser siden 1852

Samme familie har drevet Hästens siden midten af 1800-tallet. Allerede inden Bell og Edison gjorde deres epokegørende opfindelser, havde vi nok at gøre hos Hästens. Oprindeligt var Hästens et sadelmageri. På den tid fremstillede sadelmagere også madrasser. Den første Hästens-madras blev faktisk fremstillet i 1852, hvor den nuværende ejer Jan Rydes morfars farfar Pehr Adolf Janson lagde grunden til familieforetagendet. Pehr Adolf var håndværker af den gamle skole – ordene kvalitet og godt arbejde var næsten hellige, og den indstilling indprentede han hos medarbejderne og de kommende generationer.

Det er vel ikke nogen kunst at sjuske sig færdig og lave varer, der i dobbelt forstand er billige, og tjene godt på det. Men den kunde, der har købt sådan en vare, han kommer aldrig igen, så på langt sigt taber man på det! Nej, man skal lave produkterne, så folk får respekt for én. Det princip har vi altid fulgt. Vi kan med stolthed sige, at vores historie er virksomhedens rygrad. Hästens senge fremstilles også i dag i hånden af naturens egne materialer. Bomuld, krøluld, hør og uld er materialer, der kan ånde. Derfor sover du så skønt og naturligt i en seng fra Hästens.

Enzo

Besøg

Adresse:
Gammel Kongevej 90
1850 Frederiksberg C

Åbningstider:
Mandag – fredag: 11.00 – 18.00
Lørdag: 11.00 – 15.00

Web:
www.antondam.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 33 24 22 17
E-mail: info@antondam.dk