Allegade 10

 
Restaurant Allegade 10 en af Danmarks ældste restauranter Anno 1780.

De flere hundrede år gamle lokaler er sat i stand i lyse farver, men med den gammeldags stil bibeholdt, og foran restauranten er der åbnet for udeservering i godt vejr. Allégade 10 har desuden adskillige selskabslokaler og en skøn gårdhave, som egner sig til afholdelse af små og store selskaber.

På frokostkortet finder man klassiske danske retter og hjemmelavet smørrebrød uden for mange dikkedarer, og der serveres brunch hver dag mellem kl. 11-14. Aftenkortet er også klassisk dansk, og Allégade 10s signaturret er den helstegte oksesteg, som serveres hel ved bordet, hvor man selv får lov at skære for. Derudover finder man retter som stegt flæsk med persillesovs, stegt rødspætte og andre kære klassikere. Restauranten er åben hver dag næsten hele året, også ved højtider som Mortens aften og juleaften, hvor der serveres ægte hjemmelavet mad a la mormor. Den den eneste dag, hvor der er lukket, er den 1. januar.

På selskabskortet er sortimentet mere internationalt inspireret, men stadig med rødder i det danske, og udover restaurantens egne forslag til menusammensætninger er der mulighed for gæsterne til selv at sammensætte menu og arrangement præcis, som de ønsker.

I gårdhaven bag restauranten er der en keglebane, som kan benyttes mod forudgående aftale, og der er desuden pool- og bordfodboldbord, dart, petanque og alskens brætspil, som man kan fordrive tiden med.

Der er desuden mulighed for at overnatte på førstesalen, som er er indrettet til Bed & Breakfast med bad på gangen og yderst rimelige priser for en seng at sove i.

Allegade 10(restaurant Allegade 10 ) frderiksberg-København

visitfrderikberg 

 

Allegade 10

Besøg

Adresse
Allégade 10
2000 Frederiksberg

Åbningstider
Alle dage 10:00-22:00
Selskaber: Hele døgnet

Web
www.allegade10.dk

Kontakt
Tlf: (+45) 33 31 17 51
E-mail:
Bestilling af bord/selskab:
restaurant@allegade10.dk
Bestilling af værelse:
hotel@pc.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.