Alléenberg

Beskrivelse

Alléenberg – Natværtshuset hvor musikken er i centrum. Stedet, som både rummer værtshus- og barstemning i et. Stedet, hvor der altid serveres med et smil, en venlig tone og et personale der altid viser et stort overskud.
I vores brune stuer har vi plads til alle slags mennesker, hvilket vi gør en dyd i. Vi ønsker at alle vores gæster skal føle sig velkommen ind i varmen, netop som der trædes ind på den grønne matrikel.
Vi nyder når gæster finder sammen rundt om klaveret og giver den hele armen. Vi nyder også at hyre musikvenner af Alléenberg ind i vores kalender.
Alléenberg er en institution i den danske kulturhistorie, hvor vi også er kendt under (kæle)navnet Psykopaten – men her opfører alle sig pænt!
Alléenbergs placering er skråt overfor indgangen til Frederiksberg Have, hvilket giver os en af de mest fantastiske adresser.
Vi tager os gerne af private arrangementer. Vi har stor succes med både julefrokoster, fødselsdagse, suprice-, farvel- og bryllups-fester. Vi klarer både de større og de mindre selskaber. Send os en privatbesked her på siden med information og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi danner gerne ramme om jeres musikarrangement, især er vi behjælpelige, hvis jeres musik stemmer overens med vores omgivelser. Skriv en besked om jeres tanker, og vedhæft gerne et link til musikken

Besøg

Adresse:

2000 Frederiksberg 

Åbningstider:
tir – lør 20:00-05:00

Web:
www.alleenberg.dk

Facebook / Instagram:

Kontakt:
Tlf: +45 3325 4442
E-mail: info@alleenberg.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.