Allan Bayer

Beskrivelse

Mit navn er Allan Bayer, jeg har over 16 års erfaring som guldsmed og designer.

I min værkstedsbutik på Godthåbsvej 25 designer og udfører jeg alle mine smykker, nogle gange i direkte samarbejde med mine kunder eller ud fra deres ønsker.

I er meget velkomne til at ringe til mig eller kigge ind i butikken. For at få en uforpligtende samtale med mig om jeres idé eller tanker Eller for at se og prøve mine smykker.

Mit Speciale

Personlige smykker – Design dit eget smykke

Der kommer mange kunder til mig med et ønske om at designe deres egne unikasmykker i direkte samarbejde med mig og smykker givet som kærlighedsgaver, eller i en særlig anledning som passer lige til deres kære.

Jeg bruger mine kompetencer som guldsmed og formgiver, så design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Jeg blev eks. kontaktet af en mand der gerne ville give sin kommende kone en morgengave, hans ønsker var at det skulle være et vedhæng og med en grøn sten. Jeg spurgte ham om hvad hun arbejde med, om hendes interesser og hvad der kendetegnede hendes personlighed. Jeg fik stikordene, hun er massør, meget hjertelig, givende og godheden selv samt elsker naturen.

Da jeg senere skulle designe hendes vedhæng, fik jeg “for mit indre øje” et billede af et par hænder udformet som et hjerte, der holder en Tzavorit. Han blev præsenteret for ideen, sagde at det var det helt rigtige.

Jeg udfører smykker i dit gamle guld og sten, så du kan bevare affektionsværdien.

pict1967

Modellering i voks​

Jeg udfører nogle meget detaljerede, livagtige og organiske smykker i voks, som man så kan støbe i ædelmetal. Disse emner kan ikke i alle tilfælde udføres direkte i ædelmetal. Det kan også være tidsbesparende og man undgår for meget svind af ædelmetal, som så kan holde omkostningerne under udførelsen af smykkerne nede.

Guldsmed frederiksberg

Besøg

Adresse:
Godthåbsvej 25, st. tv.
2000 Frederiksberg

Åbningstider:

Hverdage: 13.15 – 17.30
Onsdag: lukket
Lørdag: 11.00 – 14.00

Søndag: lukket

Web:
www.guldsmedbayer.dk

Kontakt:
Tlf: +45 21 27 25 74
E-mail: guldsmedbayer@guldsmedbayer.dk

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.