Billetter 175,00 kr.

Tlf: 38869067

—————————————————————–

VIGTIG INFO I TEKSTEN – LÆS VENLIGST!

 

BAR

Bartof Station tjener ikke noget på entreindtægten, som går til musikernes hyre, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!

SPISNING

I forbindelse med denne koncert kan I vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag en Dagens Gryde (med kød). Den serveres med ris, creme fraiche og pyntegrønt.

Hvis I køber madbillet, SKAL I komme senest kl. 18.30. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.45, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

Vi åbner kl. 16.00. Køkkenet åbner kl. 17.30. Koncertsalen åbnes efter lydprøven.

 

Vær opmærksom på, at salget af madbilletter lukker kl. 12.00 dagen før koncerten.

 

ANKOMST

Vær søde at komme i GOD tid! Vi begynder til tiden…

BILLETSALG I DØREN

Vi har så godt som altid en håndfuld billetter til salg i døren. Der vil (desværre) også ofte være uafhentede billetter, så tøv ikke – kig ned! Hvis I ikke kan komme, så send en sms så hurtigt som muligt til 28354932, så vi kan prøve at sælge jeres billetter for jer. Det er vigtigt for os at få publikum ind!

 

KONCERT

Lørdag d. 20. november, 2021 markerer vi 80 års fødselsdagen for New Orleanslegenden Dr John, der gik bort i 2019. Johan Bylling Lang og Chris Copen er gået sammen om at sammensætte et hold, som består af nogle af Danmarks førende udøvere af New Orleans musikkens traditioner.

 

Holdet består af:

Johan Bylling Lang (saxofon) har de sidste mange år været frontfigur på den danske scene for New Orleans musik. Foruden at spille i bands som Jazz Five, Tuesday Night Brass Band og GasOrleans har han været et trækplaster for udbredelsen af musikken fra The Big Easy. Johan har stået bag New Orleans New Year Jazz Event, Fringe Jazz Festival og senest Mardi Gras Copenhagen.

Chris Copen (piano, vokal, organ) er en af de yngre og fremstormende artister på den danske New Orleans scene. Med rødder solidt plantet i kulturen og musikken fra The Big Easy affødt af flere langvarige rejser over Atlanten, har han skabt sig et repertoire, der ligger tæt op af Dr. Johns verden. Chris Copen har trods sin unge alder arbejdet med flere danske og internationale artister.

Ole Skipper (bas) har som den eneste i orkestret spillet med Dr. John tilbage i 1980erne. Ole har været fast del af blues-, jazz- og New Orleansscenen i Danmark siden 1970erne. Vi kender Ole fra bands som Fessors Big City Band, Skipper Just Frost, Tivolis Big Band og som bassist for internationale blues folk som fx. Champion Jack Dupree.

Stefan Andersen (trommer, vokal) er en af de få personer i Danmark med en stemme, som kommer utrolig tæt på doktoren selv og som samtidig kan holde et second line streetbeat, som straks får en til at drømme om New Orleans gader. Stefan Andersen er en fast del af Jazz Five og D/Troit.

Regin Fuhlendorf (guitar) har i mange år været kendt for at spille alt slags jazzmusik, men alligevel har New Orleans musikken også fundet vej til den virtuose guitarist som medlem af bandet Six City Stompers.

Esben Just (piano, vokal) satte for alvor den moderne og funky del af New Orleans musikken på det danske landkort. Som frontmand for først SP JUST FROST og senere med Skipper på ba, har Esben begejstret de fleste spillesteder i landet med musik inspireret af Dr. John, The Meters m.m.

Med kombinationen af egne danske tekster og second line grooves bragte Esben musikken fra The Cresent City ind i en ny renæssance, som blev en inspirationskilde for bands som Jazz Five, Chris Copen, NOLA Love, GasOrleans, og mange andre.

About Dr John

Malcolm John Rebennack Jr. (November 20th, 1941 – June 6th, 2019), better known by his stage name Dr. John, was an American singer and songwriter. His music combined blues, pop, jazz, boogie-woogie, funk, and rock and roll.[4]

Active as a session musician from the late 1950s until his death, he gained a following in the late 1960s after the release of his album Gris-Gris and his appearance at the Bath Festival of Blues and Progressive Music. He typically performed a lively, theatrical stage show inspired by medicine shows, Mardi Gras costumes, and voodoo ceremonies. Rebennack recorded thirty studio albums and nine live albums, as well as contributing to thousands of other musicians’ recordings. In 1973, he achieved a top 10 hit single with “Right Place, Wrong Time”.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/… m. Dr John

 https://youtu.be/SCRrXZP8b0I

 

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.