Copenhagen Pride Week 2019

Copenhagen Pride Week finder i år sted fra 13/8 – 18/8 2019 og igen i år vil du finde et regnbuefarvet overflødighedshorn af gratis koncerter, debatter, workshops, fester og arrangementer som alle er med til at hylde mangfoldighed og kærlighed og gøre os klogere på både os selv og hinanden.

Menneskerettigheds program 2019

Copenhagen Pride Week 2019 foregår i dagene 13. – 18. August 2019, og vi vil igen i år skabe et rum for oplysning, debatter og workshops om menneskerettigheder mm. i Debatteltet og øvrige venues. Her vil vi fra tirsdag til fredag sætte fokus på forskellige aspekter inden for LGBTQIA-relaterede emner.

Vi oplever hvert år en stor interesse og efterspørgsel på spændende og lærerige debatter/workshop/oplæg mv. inden for LGBTQ-området. Debatteltet vil derfor være et sted hvor organisationer, virksomheder og enkeltpersoner sammen kan sætte mangfoldighed og inklusion på dagsordenen for vores gæster ved Copenhagen Pride Week 2019.

Kunne I tænke jer at bidrage til debatter og workshops , er I velkommen til at udfylde vores tilmeldingsblanket.

Udfyld tilmeldingsblanketten her

I år har vi to bokse til beskrivelsen. Den første er den endelige, aktuelle beskrivelse, der kommer i programmet. Den anden giver mulighed for uddybende bemærkninger der måtte være relevant for os når vi sammensætter program. Hvis din begivenhed udvælges til programmet så kan deltagerlisten ændres frem til d. 25. maj (detaljer følger i informationsbrev efter udvælgelse).

Dog gælder det, at når jeres bidrag er godkendt er det efterfølgende ikke muligt at ændre i beskrivelsen eller indhold (med undtagelse af deltagere). Hvis det pågældende event ikke er muligt at gennemføre, vil pladsen derfor overgå til nogle andre. 

Efter den 1. april vil vi se på de indkomne forslag og sætte et program sammen. På grund af stor efterspørgsel kan vi derfor desværre ikke love, at alle events kommer med. Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan, for at skabe rammerne for et mangfoldigt og bredt udvalg af events i løbet af ugen.

 

Frederiksberg Guiden

 

Kultur, restauranter og shopping

 

Du modtager løbende nyt fra Frederiksberg

Tak for tilmelding! Tjek din indbakke for bekræftelse.